23/12/12

Οι Anonymous κατά ομοφοβικών οργανώσεων!!

Ενώ η Αμερική θρηνεί τον θάνατο 20 παιδιών και 8 ενηλίκων ύστερα από τη σφαγή σε δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ, η Εκκλησία των Βαπτιστών του Westboro βρήκε την ευκαιρία να διαδώσει ομοφοβικά μηνύματα μίσους, στοχοποιώντας την gay-frendly πολιτική των Η.Π.Α ως την αιτία για τα δεινά που μαστίζουν την χώρα και τους πολίτες της.

Η συγκεκριμένη Εκκλησία είναι υπεύθυνη για την anti-gay καμπάνια "God hates fags!" (ο Θεός μισεί τις "αδερφές"!) και ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί τους ομοφυλόφιλους και την προώθηση των νομοσχεδίων υπέρ των gay γάμων τον λόγο, για τον οποίο ο Θεός τιμωρεί την Αμερική, υποχρεώνοντας τους πολίτες της να υποστούν τα πάνδεινα ως τιμωρία για την ανυπακοή στις εντολές Του. Μάλιστα, η Εκκλησία του Westboro δεν δίστασε να συνδέσει τη σφαγή στο Δημοτικό σχολείο του Κονέκτικατ απευθείας με την πρόσφατη νομιμοποίηση της άδειας γάμου μεταξύ ομόφυλων ανθρώπων στην συγκεκριμένη Πολιτεία.

Ο συγκεκριμένος ισχυρισμός της Εκκλησίας των Βαπτιστών του Westboro τράβηξε την προσοχή των Anonymous, οι οποίοι σε σχετικό βίντεο που δημοσιοποίησαν στο διαδίκτυο καταδικάζουν την ομοφοβική συμπεριφορά της συγκεκριμένης Εκκλησίας, επικρίνουν τα μηνύματα μίσους που διαδίδουν οι εκπρόσωποί της και δηλώνουν πως θα ξεκινήσουν δράσεις καταστολής των ομοφοβικών και ρατσιστικών δραστηριοτήτων της Εκκλησίας, και θα επιμείνουν ωσότου η συγκεκριμένη οργάνωση διαλυθεί εντελώς.






Ήδη οι Anonymus έχουν "κατεβάσει" τις ιστοσελίδες που διατηρεί η Εκκλησία των Βαπτιστών του Westboro, ενώ παράλληλα έχουν κατορθώσει να διεισδύσουν στον υπολογιστή της εκπροσώπου της συγκεκριμένης Εκκλησίας, Shirley Phelps-Roper, τοποθετώντας στην επιφάνεια εργασίας της εικόνες από gay πορνό. Επιπλέον, προκειμένου να πάρουν στα σοβαρά το μήνυμά τους, οι Anonymous μπήκαν στα αρχεία της Πολιτείας και εξέδωσαν ληξιαρχική πράξη θανάτου για την Shirley Phelps-Roper, μην επιτρέποντάς της να έχει οποιαδήποτε συνδιαλλαγή με το Κράτος.

Πηγή: www.pinknews.co.uk


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου