20/6/12

GREEK, GAY and PROUD!


To Athens Pride έριξε την αυλαία για φέτος, αφήνοντας μια γλυκιά αίσθηση στις αναμνήσεις όλων μας. Από τα πολύχρωμα περίπτερα, τους καλλιτέχνες, τους διοργανωτές, το τεχνικό προσωπικό, τους περήφανους εθελοντές μας, μέχρι και τους επισκέπτες του φεστιβάλ υπερηφάνειας, όλοι ανεξαιρέτως νιώσαμε μέρος μιας μεγάλης γιορτής, όπου η αγάπη, η ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα ήταν οι κύριοι πρωταγωνιστές της.


Η αγαπημένη μας COLOURYOUTH πρόσθεσε στο φεστιβάλ τη ζωντάνια και το κέφι, διοργανώνοντας τα πολύχρωμα και πρωτότυπα Gay Olympics, ενώ μετά την παρέλαση το φεστιβάλ απογειώθηκε με την εμφάνιση των καλλιτεχνών επί σκηνής.
Χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το παρόν σε αυτή την πολύχρωμη γιορτή, παρέλασαν, τραγούδησαν, έκαναν καινούριες φιλίες, ερωτεύτηκαν, αλλά και ενημερώθηκαν για τα δικαιώματά τους, καθώς και για events που θα ακολουθήσουν μέσα στο καλοκαίρι. Και όσοι από εμάς δεν χόρτασαν εμπειρίες και θεάματα και θέλουν να ξαναζήσουν την ημέρα του Pride, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το Pride της Θεσσαλονίκης, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος στην όμορφη πόλη στις 22 – 23 Ιουνίου. Επομένως, το party ακόμα δεν τελείωσε! Ραντεβού στη συμπρωτεύουσα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου