8/4/15

Το πασχαλινό μήνυμα αγάπης του Σεραφείμ στους ομοφυλόφιλους!!

Μέσα στο πνεύμα των ημερών φαίνεται πως είναι ο λόγος του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος, θέλοντας να στείλει μηνύματα αγάπης στο ποίμνιο σύμφωνα με τις άγιες μέρες που διανύουμε αυτή την εβδομάδα, ανακοίνωσε τα εξής:

"η ομοφυλοφιλία είναι το πιο σιχαμερό και ακάθαρτο αμάρτημα!!"

Μάλιστα, δεν σταματάει μόνο εκεί, αλλά συνεχίζει τον ομοφοβικό εκφοβισμό του ποιμνίου, συνδέοντας την παιδοφιλία και την κτηνοβασία ως κατά κάποιο τρόπο έμμεση συνέπεια ή συνδετικό κρίκο της ομοφυλοφιλίας.

"Η απενοχοποίηση, όμως, του εγκλήματος της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας, με την θεσμική αναγνώριση των αισχίστων παθών της ομοφυλοφιλίας σήμερα, της παιδοφιλίας αύριο (βλ. Ολλανδία) και της κτηνοβασίας μεθαύριο (βλ. Γερμανία), αποτελεί ασύγγνωστο και τερατώδες κακούργημα εις βάρος του αιωνίου Θεού και του ανθρωπίνου προσώπου, το οποίο εξισώνεται πλήρως με την ύβρη των Σοδόμων και Γομμόρων." 

Να πληροφορήσουμε τον αγαπητό κύριο Σεραφείμ ότι τα άρθρα που δημοσιεύτηκαν στον ελληνικό Τύπο περί κόμματος παιδοφιλίας και νόμιμων χώρων κτηνοβασίας είναι τραγική περίπτωση παραπληροφόρησης, μιας και πάρα πολλές οργανώσεις, ανάμεσα σε αυτές και το Χαμόγελο του Παιδιού (διαβάστε σχετικό μας άρθρο εδώ), έχουν αναδείξει το θέμα και έχουν αγανακτήσει με τα ψέμματα που αναδημοσιεύονται στα ελληνικά ΜΜΕ, δίνοντας πάτημα σε ορισμένους "πατριώτες" να χρησιμοποιούν το επιχείρημα καραμέλα "οι ξένοι οι ανώμαλοι κι εμείς οι καλοί και άγιοι παραδοσιακοί οικογενειάρχες"!! Έλεος με τα ψέμματα!!! Και επιτέλους...χρειάζεται να έχει κανείς ένα πραγματικά ανώμαλο και διεστραμμένο μυαλό για να συνδέσει την συναινετική σεξουαλική πράξη μεταξύ δύο ενηλίκων με τον βιασμό είτε παιδικών ψυχών είτε αθώων ζώων. Ειλικρινά μπράβο σας για το υγιές των σκέψεών σας!! Μπράβο!!!!

Και συνεχίζει να τρομοκρατεί το ποίμνιο ο Σεραφείμ...

"Ιδιαίτερα η Αγία Γραφή, που εκφράζει το θέλημα του Θεού, του Δημιουργού του ανθρώπου και σοφού Γνώστη της ανθρώπινης φύσεως, καταδικάζει την ομοφυλοφιλία ως πάθος, ατιμία και ασχημοσύνη, το οποίο τιμωρήθηκε αυστηρά με φωτιά και θειάφι στην πόλη των Σοδόμων και Γομόρων.

[...]

Ο Ευαγγελιστής Λουκάς προσθέτει και τον τρόπο ζωής των Σοδομιτών, όμοιο προς την ζωή των ανθρώπων προ του κατακλυσμού : «Καί καθώς εγένετο εν ταίς ημέραις Νώε, ούτως έσται και εν ταίς ημέραις του υιού του ανθρώπου· ήσθιον, έπινον, εγάμουν, εξεγαμίζοντο, άχρι ης ημέρας εισήλθε Νώε εις την κιβωτόν, και ήλθεν ο κατακλυσμός και απώλεσεν άπαντας. Ομοίως και ως εγένετο εν ταίς ημέραις Λωτ· ήσθιον, έπινον, ηγόραζον, επώλουν, εφύτευον, ωκοδόμουν· η δε ημέρα εξήλθε Λωτ από Σοδόμων, έβρεξε πυρ και θείον απ᾽ ουρανού και απώλεσεν άπαντας»"

Εμείς τώρα να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου και να ρωτήσουμε το αγαπητό Μητροπολίτη που ακριβώς αναφέρεται στα λόγια του Ευαγγελιστή Λουκά η ομοφυλοφιλία, εκτός αν εννοεί τα περί "εγάμουν" και "εξεγαμίζοντο", τα οποία ως γνωστόν είναι γνωρίσματα της φύσης της ανθρωπότητας ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού.

Παράλληλα, επαναφέρει το θέμα των προγαμιαίων σχέσεων, υποστηρίζοντας ότι...

"Οι σαρκικές πράξεις, εκτός του ιερού μυστηρίου του Γάμου, χωματοποιούν αναπόδραστα την ψυχή του ανθρώπου και καταστρέφουν τις πνευματικές του εφέσεις"

Εδώ θα χρησιμοποιούσαμε το επιχείρημα....παντρέψτε μας για να μην "εκγαμίζοσι" εκτός γάμου!!

"Η δημόσια προβολή της ομοφυλοφιλίας, εκτός του ότι προσβάλλει την δημόσια αιδώ και την θρησκευτική μας συνείδηση, στέλνει προς τους νέους μηνύματα ανώμαλης σεξουαλικής συμπεριφοράς και αποτελεί τορπίλη στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας και της κοινωνίας με το οξύ δημογραφικό πρόβλημα, αλλά και αιτία ψυχοπαθολογικών διαταραχών στα παιδιά, που θα ανατραφούν από ομοφυλοφιλικά ζεύγη, όπως επιδιώκεται."

Για να καταλάβουμε, οι ψεύτες και οι κλέφτες που κυριαρχούν στη δημόσια ζωή δεν σας προσβάλλουν καθόλου κύριε Σεραφείμ; Η εκπόρνευση του γυναικείου σώματος και η συνεχής προβολή του φαινομένου αυτού (βλέπε τηλεόραση, περιοδικά, διαφημίσεις σε δημόσιους χώρους κλπ) ακόμα και σε ώρες και χώρους όπου τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν, δεν προσβάλει την δημόσια αιδώ; Το ότι φοράτε χρυσά άμφια και χρυσοστόλιστους σταυρούς, ενώ συμπολίτες μας μένουν στο δρόμο με τις οικογένειές τους άστεγοι, φτωχοί και πεινασμένοι δεν προσβάλλει τη θρησκευτική σας πίστη; Και ποιος σας είπε ότι τα lgbtqi άτομα δεν θέλουν να κάνουν οικογένεια και να βοηθήσουν κιόλας και στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας; Και ας μην γελιόμαστε, ψυχοπαθολογικές διαταραχές ενδέχεται να αποκτήσουν τα παιδιά lgbtqi οικογενειών μόνο εξαιτίας του ρατσισμού και της ομοφοβίας/τρανσφοβίας που θα αντιμετωπίσουν από την κοινωνία, συμπεριφορές τις οποίες συνεχίζετε εσείς προσωπικά μέσω του λόγου σας να ενθαρρύνετε....αλλά να μην ξεχνιόμαστε...χριστιανικές αξίες....ΝΤΡΟΠΗ να εκφοβίζετε παιδάκια!!!

Τέλος, η κλασσική επιχειρηματολογία περί φύσης και φυσιολογικού....

"Αυτή είναι η ανθρώπινη φυσιολογία και οντολογία. Κάθε άλλη σχέση ανατρέπει την ανθρώπινη οντολογία, ως παρά φύσιν εκτροπή, η οποία δεν παρατηρείται ούτε και στα ζώα, παρά τα κατασκευασθέντα «ντοκυμαντέρς» του Σιωνιστικού συστήματος."

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!! Τι κι αν έχουν δημοσιευθεί εκατοντάδες μελέτες περί ομοφυλοφιλίας στο ζωικό βασίλειο (βλέπε σχετικά εδώ), καθώς και περί ερμαφρόδιτων.....αλλά όχι, αυτά όλα είναι αποτέλεσμα μίας παγκόσμιας συνωμοσιολογίας!!! ...όπως και το ότι η γη είναι στρογγυλή και γυρίζει γύρω από τον ήλιο!!!!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ εδώ.

Ως Proud Press θα θέλαμε να ευχηθούμε στον αγαπητό Μητροπολίτη Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και ελπίζουμε την επόμενη φορά ο λόγος του να μεταφέρει μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης, όπως αρμόζει σε έναν εκπρόσωπο του Θεού και όχι τιμωρίας και αφορισμού...ως γνωστόν "Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε· εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν. τι δε βλέπεις το κάρφος το εν τω οφθαλμώ του αδελφού σου, την δε εν τω σω οφθαλμώ δοκόν ου κατανοείς; ή πως ερείς τω αδελφώ σου, άφες εκβάλω το κάρφος από του οφθαλμού σου, και ιδού η δοκός εν τω οφθαλμώ σου; υποκριτά, έκβαλε πρώτον την δοκόν εκ του οφθαλμού σου, και τότε διαβλέψεις εκβαλείν το κάρφος εκ του οφθαλμού του αδελφού σου." (Μτ. 7, 1-5).

Επίσης, οφείλουμε να αναδημοσιεύσουμε απόσπασμα συνέντευξης που δώσαμε στο kserolas.com περί θρησκείας και ομοφυλοφιλίας και όχι μόνο.

Δεν χρειάζεται να είσαι «πού*της» για να διαβάσεις αυτή τη συνέντευξη. Αν είσαι άνθρωπος, απλά ΠΡΕΠΕΙ!


Συνέντευξη παραχώρησε το Proud Press στο kserolas.com, του οποίου οι εκπρόσωποι γιόρτασαν μαζί μας στο Athens Pride, συμμετείχαν στην υπερήφανη παρέλαση - διαμαρτυρία μας, ενημερώθηκαν για τα θέματα που μας απασχολούν και αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σιωπή, που τόσο μας πληγώνει. Ακολουθεί το κείμενο της συνέντευξης.

Gay, λεσβίες, Trans, ομοφυλόφιλοι, «πο*στάρες», «αδελφές»…αδέλφια μας… Άτομα που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με τους υπόλοιπους… Πού θα βρω δουλειά; Πώς πληρώνουνε πάλι χαράτσι; M’αγαπά – δε μ’αγαπά! Άτομα που υποδύονται τους οικογενειάρχες, γιατί έξω από την «ντουλάπα» κάποιοι προετοιμάζονται για «λιθοβολισμό». Άτομα που γίνονται αντικείμενα χλεύης, βίας, εκμετάλλευσης γιατί τολμούν να είναι ο εαυτός τους. To kserolas.com τώρα που σιώπασε η μουσική από τα πρόσφατα Gay Pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνομιλεί με εκπρόσωπο της διαχειριστικής ομάδας του Proud Press και δίνει τη δυνατότητα να ακουστεί δυνατά, ό,τι κάποιοι ψιθυρίζουν. Τι παίζει με την πορνεία στο χώρο των LGBTTί προσπαθεί να ισχύει για τις σχέσεις αλληλοκάλυψης στο star system; Πότε η ομοφοβία ξεπερνά τα όρια του σεξουαλικού ρατσισμού και γίνεται μισανθρωπισμός; Proud to know your rights!

LGBT και Ορθοδοξία. Πόσο μπορούν να συνυπάρξουν κάτω από το ίδιο «στέγαστρο»;
Και βέβαια μπορούν να συνυπάρξουν. Ένας συνειδητοποιημένος Χριστιανός Ορθόδοξος (αλλά και Καθολικός ή οποιουδήποτε άλλου χριστιανικού δόγματος) γνωρίζει πολύ καλά ότι το νόημα του χριστιανισμού είναι η αγάπη. Η πραγματική και η ειλικρινής αγάπη δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι κάτι το κατακριτέο στα μάτια του Θεού, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το παρουσιάσουν έτσι. Η πίστη πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους και το φως της να τους απελευθερώνει, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζουν κάποιοι ορθόδοξοι ιερείς, των οποίων ο λόγος δυστυχώς σπέρνει  το μίσος και τη διχόνοια. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για όλους εμάς τους αμαρτωλούς, περπάτησε μαζί μας, έφαγε, συζήτησε και διασκέδασε μαζί μας, αλλά σταυρώθηκε από τους γραμματείς και τους φαρισαίους, δηλαδή από όλους εκείνους τους «δήθεν ενάρετους» που κόπτονταν ότι υπηρετούσαν τον λόγο του κατά γράμμα.

Η Εκκλησία αποδέχεται μόνο την ερωτική σχέση μεταξύ γυναίκας κι άντρα. Ωστόσο, ακόμη κι ενεργά μέλη της  LGBT κοινότητας εκκλησιάζονται και πιστεύουν. Πώς εξηγείτε αυτή την αντίφαση;
Το νόημα του χριστιανικού δόγματος είναι στην ουσία ότι όλοι χωράνε στο Βασίλειο του Θεού, αρκεί να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους. Επομένως, ακόμα και οι πιο αμαρτωλοί, εφόσον πιστεύουν, μπορούν να σώσουν την ψυχή τους. Το θέμα όμως που θα πρέπει να μας απασχολεί είναι το τι συνίσταται αμαρτία, και ποιος και γιατί το ορίζει.
Οι βασικές αρχές του Χριστιανισμού υπαγορεύονται στην πραγματικότητα από τις Δέκα Εντολές, στις οποίες φυσικά δεν γίνεται κάποια αναφορά για την ομοφυλοφιλία, την αμφισεξουαλικότητα και την αλλαγή ταυτότητας φύλου! Επιπλέον, ούτε ο ίδιος ο Χριστός αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπως φαίνεται μέσα από τα Ιερά Ευαγγέλια, τα οποία μας μεταφέρουν τον λόγο Του. Αντίθετα μίλησε για την αλαζονεία και την φιλαργυρία του ανθρώπου, για την υποκρισία του, για τη βία που πολλές φορές ασκεί στους άλλους, καθώς και για την απίστευτη μανία του να εξουσιάζει και να εκμεταλλεύεται τους πιο αδύναμους.
Βλέπουμε λοιπόν ότι η σύγχρονη Εκκλησία αρέσκεται στο να ξεφεύγει από τα «ιερά» της καθήκοντα και να ασχολείται με περισσότερο  κοσμικά θέματα, όπως ας πούμε με την αντισύλληψη ή ακόμα και την πολιτική, προσπαθώντας στην ουσία να προσελκύσει το ποίμνιό της, διότι αυτό όπως φαίνεται μέρα με τη μέρα μειώνεται, προσεγγίζοντάς το μέσα από τα εκάστοτε ζητήματα που το απασχολούν. Έτσι, διατυπώνει συνήθως απόψεις, οι οποίες συνάδουν με την οπτική της πλειοψηφίας, προκειμένου να δείξει ότι έχει ακόμα και σήμερα απήχηση και πολιτική ισχύ. Γιατί, για παράδειγμα, δεν καταδικάζει η Εκκλησία με την ίδια ένταση (που χρησιμοποιεί για την ομοφυλοφιλία και τα lgbt άτομα) και την μοιχεία, που είναι παραδοσιακά μία από τις επτά θανάσιμες αμαρτίες; Η απάντηση είναι απλή. Διότι αν το έκανε, θα έδιωχνε από τους κόλπους της το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού.
Οι σκοπιμότητες που εξυπηρετούνται, αν και θα έπρεπε να είναι προφανείς, δυστυχώς δεν γίνονται αντιληπτές από τους περισσότερους. Μόλις πρόσφατα παραδέχτηκε ο Πάπας την ύπαρξη “gay lobby” εντός της Καθολικής Εκκλησίας, το οποίο, κατά την άποψη του, εκβιάζει την Αγία Έδρα και συμμετέχει στη διαπλοκή!! Επομένως, οι συνειρμοί σε σχέση και με τις έντονες αντιδράσεις στη Γαλλία ενάντια στην νομιμοποίηση των γάμων των ομόφυλων ζευγαριών που υποκινήθηκαν κυρίως από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, γίνονται σχεδόν αυτόματα.
Ένας λογικός άνθρωπος θα έπρεπε να σκέφτεται τι είδους συμφέροντα και σκοπιμότητες εξυπηρετούνται όταν η πόλωση μεταφέρεται στα lgbt δικαιώματα, που στο κάτω κάτω αν κάποιος είναι ετεροφυλόφιλος δεν τον αφορούν και ιδιαίτερα με την έννοια ότι δεν τον περιορίζουν ούτε του στερούν δικές του ελευθερίες, και όχι για παράδειγμα σε καίρια ζητήματα, όπως η φτώχεια, η πείνα, η ανεργία και ο πόλεμος, που μαστίζουν το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Πότε η Εκκλησία διοργάνωσε μαζικές διαμαρτυρίες για όλα αυτά τα πολύ σοβαρά προβλήματα; Πότε η Εκκλησία θα πάψει να ασκεί κριτική (το «μη κρίνετε για να μην κριθείτε» προφανώς το έχει ξεχάσει) και θα αρχίσει να βοηθάει ουσιαστικά, τους καταπιεσμένους, τους φτωχούς και τους ανήμπορους;

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου