23/4/15

Σεμινάριο: Ανακαλύπτω την αυθεντικότητά μου! - [24-26/4]

Με μεθόδους αναπνοής Rebirthing Breathwork, μοίρασμα και ασκήσεις δημιουργικότητας μαθαίνουμε να ακούμε την φωνή μέσα μας.

"Η παιδική μου φίλη δεν μου μιλά γιατί με βλέπει διαφορετική.
Δεν μπορώ να βρω εύκολα εργασία. Δεν αισθάνομαι αποδεκτή.
Δεν ξέρω με ποιον να μοιραστώ το θέμα με την ομοφυλοφιλία...

Όταν η διαφορετικότητα, γίνεται δρόμος για να ανακαλύψουμε τη μοναδικότητά μας, τον αυθεντικό μας πυρήνα, με περισσότερο Σεβασμό, Αγάπη, Εμπιστοσύνη προς τον εαυτό μας."


Συντονισμός Σεμιναρίου

Πάντμινι Μαρία Τσαμπλάκου

Η Padmini Μαρία Τσαμπλάκου είναι ιδρύτρια των κοινωφελών οργανισμών: OSHO ZEN Center,
Academy of Conscious and Wealthy Living, Rebirthing Value, Divine Business. Έμπειρη Επιχειρηματίας Πολιτική και Περιβαλλοντική Ακτιβίστρια, Marketeer, Senior Θεραπεύτρια, Διαλογίστρια Επαγγελματίας της Αναγέννησης μέσω της Αναπνοής:Rebirthing Breathwork και
Σύμβουλος Ανάπτυξης της Προσωπικής Ενέργειας Ζει και ταξιδεύει ανοίγοντας δρόμους αυτογνωσίας για τον εαυτόν της και τους συνανθρώπους της. Είναι κυρίως γνωστή ως μία 'Φορέας της Αρμονίας' και αγαπά να μοιράζεται την εργασία της μέσα από τις ποιότητες της
εμπιστοσύνης,του σεβασμού της αλήθειας και της απλότητας. Για το υψηλότερο καλό.


Jati Ειρήνη Δάνου

Η Jati Ειρήνη Δάνου είναι συντονίστρια του Rebirthing Breathwork, sannyasin,και θεραπεύτρια ρέικι ζώων . Στο παρελθόν υπήρξε ενεργή στο χώρο της τέχνης, που ενίσχυσε τη καλλιτεχνική ματιά της και τη σκηνοθετική της προσέγγιση στο θέατρο της ζωής . Η δουλειά της, βασίζεται στην εμπειρία της στην Ινδία σε σχολεία που επιλέχτηκαν από τον ιδρυτή του rebirthing, Leonard Orr, σε γονείς, παιδιά, ζώντας μέσα από 'δύσκολες' οικογένειες και σε Ευρωπαίους τουρίστες που θέλουν να ενισχύσουν τη προσωπική τους ανάπτυξη. Η επαφή της με το rebirthing breathwork την έκανε να αγκαλιάσει την ευαλωσύνη, την ευαισθησία, τη θηλυκότητά της και την όρεξη να μεταδώσει αυτή την εμπειρία σε όσους το έχουν ανάγκη, κάνοντάς το προσιτό για όλους.


Πρακτικές πληροφορίες
Το σεμινάριο ξεκινά την Παρασκευή 24 Απριλίου 19:00 και διαρκεί έως και την Κυριακή 26 Απριλίου. Οι εγγραφές χρειάζεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 18:30 τη Παρασκευή. Τελειώνουμε 21:30 και ξεκινά πάλι το Σάββατο το πρωί στις 09:00. Το ωράριο για το Σαββατοκύριακο είναι 09:00 - 19:00 με ένα διάλειμμα το μεσημέρι για φαγητό 90'.

Πρόγραμμα
Το σεμινάριο είναι εντατικό και μεταμορφωτικό Η μέρα ξεκινά με διαλογισμό αναπνοής. Θα χρειαστεί να έχετε φάει ελαφρά ή να πάρετε το πρωινό σας στις 10:15 που θα έχει ολοκληρωθεί η πρωινή μας συνάντηση. Το πρωινό διαρκεί περίπου 45' λεπτά και συνεχίζουμε ως το μεσημέρι στις 14:30 όπου είναι το μεγάλο διάλειμμα. Μετά το γεύμα, το απογευματινό μέρος συνεχίζει στις 16:00.

Αξία συμμετοχής στο Σεμινάριο
Τιμή έγκαιρης εγγραφής έως 16 Απριλίου 117€
Τιμή εγγραφής για ζευγάρια 100€
Τιμή εγγραφής πέρα της έγκαιρης ημερομηνίας 130€
Για να εγγραφείτε παρακαλώ να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη διοργάνωσης Ειρήνη Δάνου στο τηλέφωνο: 6942098578 ή στο e­mail: info@rebirthingvalue.com

Πηγή: www.facebook.com/events/834844336608350/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου