8/4/15

Espresso: Ιερέας "ψάρευε" αγοράκια επί της οδού Αφροδίτης...

Ως απάντηση στα πασχαλινά μηνύματα αγάπης του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ κοινοποιούμε απόσπασμα από ρεπορτάζ της "Espresso", όπου καταγγέλλονται οι αρρωστημένες ορέξεις ορισμένων "παραδοσιακών" νοικοκυραίων της Θεσσαλονίκης, καθώς και κληρικών εις βάρος μικρών παιδιών που πέφτουν στα δίχτυα κυκλώματος trafficking από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

"Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση που είδα ένα βράδυ και με αηδίασε. Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, επί της οδού Αφροδίτης σταμάτησε ένα VW Eos μαύρο, που οδηγός του ήταν ένας ιερέας! Φορούσε ράσα κανονικά και ένας τεράστιος χρυσός σταυρός κρεμόταν από τον λαιμό του! Αναβόσβησε τα φώτα και βγήκαν τρέχοντας από τη στοά τρία αγοράκια ηλικίας 13-14 ετών. Ισως μάλιστα να ήταν και μικρότερα! Τα δύο παιδάκια τελικά επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί του! Γενικά, στα στενά γύρω από τον Επιβατικό Σταθμό Θεσσαλονίκης κάθε βράδυ γίνεται το ίδιο πράγμα."

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ.

Μήπως τελικά κάποιοι πετούν λάσπη και στοχοποιούν άλλους, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν από την σοκαριστική πραγματικότητα που συνεχώς τους διαψεύδει; Μήπως κάποιοι φοβούνται μην τυχόν και τα "ποίμνιο" ανακαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει κάτω από τα ράσα και τους απορρίψει συλλήβδην και εμφανίζουν φανταστικούς εχθρούς, πλαστές κατηγορίες και τραβηγμένα σενάρια συνομωσιολογίας για να καλύψουν τα αίσχη τους; Μήπως κρίνουν εξ'ιδίων τα αλλότρια;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου