1/4/15

Ενημερωτική δράση της Colour Youth στον πεζόδρομο του Παντείου Πανεπιστημίου!

Την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 και ώρα 11:00-15:00,
η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας θα βρίσκεται στον πεζόδρομο του Παντείου Πανεπιστημίου!

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Πες το σ’ εμάς» (www.pestosemas.com), θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική δράση με στόχο την πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, αναφορικά με το φαινόμενο της βίας και των διακρίσεων, με βάση την ταυτότητα/έκφραση φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό.

Μέλη και στελέχη της Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας, θα παρέχουν πληροφορίες και διευκρινήσεις, σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, όσον αφορά το Έργο «Πες το σ’ εμάς», αλλά και τ’ άλλα προγράμματα και δράσεις της Οργάνωσης.


Σκοπός του Έργου «Πες το σ’ εμάς» είναι:
η συγκέντρωση και καταγραφή περιστατικών βίας ή/και διακρίσεων, με βάση την ταυτότητα/έκφραση φύλου ή/και τον σεξουαλικό προσανατολισμό
η παροχή δωρεάν ψυχολογικής και νομικής υποστήριξης προς τα θύματα των περιστατικών ή/και των διακρίσεων αυτών, από εξειδικευμένους επαγγελματίες
η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το φαινόμενο της ομοφοβίας/τρανσφοβίας.

Το Έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Σας περιμένουμε!

Πηγή: www.facebook.com/events/409565899213381/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου