11/11/13

Έρευνα Διαπροσωπικών Σχέσεων

Έρευνα διεξάγεται από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου για τις στενές διαπροσωπικές σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού. Μάλιστα, οι υπεύθυνοι για τη σύνταξη της έρευνας και την συλλογή και επεξεργασία των αποτελεσμάτων της ενδιαφέρονται ιδιαιτέρως στο να αποκτήσουν στοιχεία ενός ισχυρού δείγματος από τον lgbt χώρο, γι' αυτό και εξασφάλισαν τη στήριξη και συνεργασία της Μ.Κ.Ο. "Νηφάλιοι", του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος, της Λεσβιακής Ομάδας Αθήνας και της Λεσβιακής Ομάδας Λάρισας.


Το γεγονός ότι ο Ακαδημαϊκός χώρος έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται για τα ζητήματα που απασχολούν τα lgbt άτομα, τις εμπειρίες και τα βιώματά τους, προσθέτει ακόμα ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα της ορατότητας, που με τόσο κόπο πρασπαθεί το lgbt κίνημα να χτίσει στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.

Ας αγκαλιάσουμε λοιπόν το συγκεκριμένο εγχείρημα, χαρίζοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας και κερδίζοντας τη συμμετοχή στην κοινωνική αναγνωρισιμότητα και τη γνώση.

Μπορείτε να πάρετε μέρος στην έρευνα, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα στο facebook:





1 σχόλιο:

  1. Θα ήταν πολύ ωραίο αν η έρευνα δεν απέκλειε από την αρχή ως το τέλος την αμφισεξουαλική συνθήκη και ταυτότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των αμφισεξουαλικών, σε επόμενη έρευνα ελπίζω να μας θυμηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή