23/3/14

Οδηγός διαφορετικότητας για δημοσίους υπαλλήλους

'Έγινε και αυτό πραγματικότητα! Φαίνεται ότι τόσο η κοινωνία όσο και οι φορείς που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τα μέλη της έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα, όπως αυτή αναδεικνύεται μέσα από την διεκδίκηση της ορατότητάς μας, καθώς και με κινητήρια δύναμη τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, ο "Οδηγός Διαφορετικότητας" για τους δημοσίους υπαλλήλους είναι πλέον γεγονός!

Ο οδηγός αυτός συντάχθηκε με τη βοήθεια και τη συνδρομή των ελληνικών lgbt οργανώσεων, καθώς και άλλων συλλογικοτήτων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και βρίσκεται στην ιστοσελίδα του "Συνηγόρου του Πολίτη", στο http://84.205.246.90/?i=kdet.el.news.166072.



Επίσης μπορείτε να τον βρείτε και στην παρακάτω διεύθυνση: https://drive.google.com/file/d/0B3RU9VX2gzlwbWZiaERUcENxS1k/edit?usp=sharing

70 σελίδες - εργαλείο κατά των διακρίσεων, 70 σελίδες υπέρ της ισότητας και της αξιοπρεπούς μεταχείρισης ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα, θρησκεία, ταυτότητα, εθνική ή κοινωνικοπολιτική υπόσταση και ιδιοσυγκρασία.


Ευελπιστούμε ότι αυτός ο οδηγός θα υιοθετηθεί με γρήγορους ρυθμούς από τις δημόσιες υπηρεσίες και τους εργαζόμενους σε αυτές, καθώς και με απόλυτο σεβασμό στον συνάνθρωπο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου