25/9/12

Ο Ιρανός Πρόεδρος: «Η ομοφυλοφιλία είναι εξαιρετικά αναίσχυντη πράξη!»


Ως εξαιρετικά αναίσχυντη πράξη χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Ιράν, Mahmoud Ahmadinejad, την ομοφυλοφιλία, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο CNN. Ο Ιρανός Πρόεδρος, καλεσμένος στην εκπομπή “Piers Morgan Tonight”, θέλησε να μιλήσει για όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη γύρω από τις πρακτικές, τις αξίες και τον τρόπο σκέψης του Ιρανικού έθνους.



Συγκεκριμένα, ο Ιρανός Πρόεδρος υποστήριξε πως κανείς δεν γεννιέται ομοφυλόφιλος, αλλά γίνεται στη διάρκεια της ζωής του, ενώ δεν είναι τυχαίο πως καμιά θρησκεία και κανένας προφήτης δεν αποδέχεται αυτή την «άσχημη» πράξη. Όταν, βέβαια, ο παρουσιαστής τον ρώτησε για το πώς θα αντιδρούσε ο ίδιος αν κάποιο από τα παιδιά του ήταν gay, εκείνος μάσησε τα λόγια του, υποστηρίζοντας ότι η κατάλληλη παιδεία και το ορθό πολιτικό σύστημα συντελούν  στη σωστή διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποδοκιμάσει τους «δυτικούς» πολιτικούς, οι οποίοι εμφανίζονται ανεκτικοί ως προς την ομοφυλοφιλία, προκειμένου να κερδίσουν παραπάνω ψήφους, ενώ τους χαρακτηρίζει σκληρούς καπιταλιστές, μιας και δεν ενδιαφέρονται για τις αληθινές ανθρώπινες αξίες, παρά μόνο για το κέρδος.

Τέλος, ο Ιρανός Πρόεδρος έδειξε να δυσανασχετεί με όλους εκείνους που τον κατηγορούν πως στερεί την ελεύθερη σεξουαλικότητα από τον λαό του, μιας και αδυνατεί ο ίδιος να συνδέσει την ομοφυλοφιλία, μια τόσο «αναίσχυντη» πράξη, που μάλιστα εμποδίζει τη διαιώνιση του ανθρώπινου είδους, με τη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου