28/9/12

Ζητείται γαμπρός!


65 εκατομμύρια δολάρια προσφέρει ο μεγιστάνας ακινήτων Cecil Chao Sze-tsung σε όποιον άνδρα ζητήσει το χέρι της κόρης του. Η κόρη του, Gigi Chao, εκτός ότι είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και ιδιαιτέρως εμφανίσιμη, έχει ένα μικρό μειονέκτημα…είναι ήδη παντρεμένη με την επί 7 χρόνια σύντροφό της.

Ο πατέρας της, προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό σε οποιονδήποτε άνδρα, φτωχό ή πλούσιο, ως κίνητρο, προκειμένου να προσπαθήσει να κλέψει την καρδιά της, παρόλο που εκείνη έχει ήδη αποφασίσει να τη δώσει σε μια γυναίκα.



«Δεν με απασχολεί αν είναι φτωχός ή πλούσιος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει καλή καρδιά. Τα χρήματα τα προσφέρω περισσότερο ως επιβράβευση σε εκείνον που έχει το ταλέντο, αλλά όχι το κεφάλαιο, να φτιάξει τη δική του επιχείριση.».


Η ίδια η Gigi βρίσκει την αντίδραση του πατέρα της στον γάμο με τη σύντροφό της αρκετά διασκεδαστική… «Μερικές φορές οι άνθρωποι αρνούνται να αποδεχτούν αυτό που τους λένε. Ο χρόνος θα δείξει!»


1 σχόλιο:

  1. Στην θέση της, θα συμφωνούσα με ένα φίλο μου να με ζητήσει και θα μοιραζόμασταν τα κέρδη!!! 'Οχι που θα κάτσω να σκάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή