1/10/12

Βγες απ’ τη Ντουλάπα - Παγκόσμια Ημέρα Coming Out


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Coming Out, στις 11 Οκτωβρίου, οι ΛΟΑΤ οργανώσεις της Αθήνας (ΟΛΚΕ, Colour Youth, Ομοφοβία στην Εκπαίδευση, Θετική φωνή) σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ LGBT ταινιών Θεσσαλονίκης, τη ΣΥΜΠΡΑΞΗ για το Κοινωνικό Φύλο και τον Κόσμο χωρίς Πολέμους και Βία, προσκαλούν την gay κοινότητα, τις οικογένειες και τους φίλους τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ της Ινδής παραγωγού, Sonali Gullati με τίτλο " I am", στο θέατρο Βικτώρια. Είσοδος ελεύθερη.




Η παραγωγός γυρίζει στο Δελχί μετά από χρόνια, βρίσκοντας επιτέλους τα ψυχικά αποθέματα να αντιμετωπίσει την απώλεια της μητέρας της, στην οποία ποτέ δεν αποκάλυψε την ομοφυλοφιλία της. Μέσα από τις συζητήσεις της με γονείς άλλων ομοφυλόφιλων Ινδών, κατορθώνει να συγκεντρώσει πολύτιμα στοιχεία για τις οικογενειακές αξίες στην Ινδία, μία χώρα όπου μέχρι και πρόσφατα η ομοφυλοφιλία αποτελούσε ποινικό αδίκημα.

Κατόπιν της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ, θα ακολουθήσει συζήτηση γύρω από στην ελευθερία ανοικτής έκφρασης του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας του φύλου, όπως επίσης και μπουφέ με finger food στο φουαγιέ του θεάτρου Βικτώρια, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του LGBT κοινωνικού κέντρου "The Athens Rainbow House".


Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012 στις 20.00 Θέατρο Βικτώρια (Μαγνησίας 5 (Γ΄Σεπτεμβρίου 119) τηλ. 210 8233 125)

Χορηγοί Επικοινωνίας: City Uncovered - Antivirus - 10% - Λεσβιακή Ομάδα Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου