27/10/12

Bob Larson, ο Εξορκιστής των gay δαιμόνιων!!



Ο σεβασμιότατος Bob Larson αυτοαποκαλείται ως «ο καλύτερος στον κόσμο ειδικός στα υπερφυσικά φαινόμενα και τις αρχέγονες λατρείες». Έχει εμφανιστεί σε μεγάλης εμβέλειας τηλεοπτικές εκπομπές, όπως της Oprah, στο Larry King Live, στο CNN's Anderson Cooper και άλλα, ενώ διατηρεί το δικό του reality show, μέσω του οποίου καταγράφει το έργο του κυρίως πάνω στους εξορκισμούς.


Μάλιστα, ο Larson ισχυρίζεται ότι έχει πραγματοποιήσει πάνω από 15 χιλιάδες εξορκισμούς, ενώ στο βιβλίο του "Larsons Book of Spiritual Warfare" αναφέρεται σε δαίμονες, στη λύτρωση από τα σατανικά πνεύματα, καθώς και στις κατάλληλες προσευχές, ώστε να απελευθερώνεται ο άνθρωπος από την επιρροή τους.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Larson έχει καταγράψει τον εξορκισμό του υποτιθέμενου gay δαιμόνιου, το οποίο έχει εισέλθει στο σώμα ενός ανυποψίαστου θεατή, υποχρεώνοντάς τον να συμμετέχει σε «διεστραμμένες», κατά τον Larson, ομοφυλοφιλικές πράξεις.

Αν και οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου όχι μόνο δεν πείστηκαν για την αληθοφάνειά του βίντεο και των πρωταγωνιστών του, αλλά δημοσίευσαν και άκρως ειρωνικά σχόλια στην ιστοσελίδα του Larson, αποδοκιμάζοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του, ωστόσο ο εξορκισμός αποτελεί δυστυχώς το «σύνηθες» εργαλείο θεραπείας των διάφορων εκκλησιαστικών χώρων ενάντια στους ομοφυλόφιλους.

1 σχόλιο: