8/10/12

Παντρεύτηκε την παράνυφο!!


Τρεις γάμους έχει ακυρώσει η 29χρονη Kerry De’ath από το Έσεξ, αλλά στο τέλος την καρδιά και το χέρι της κέρδισε η παράνυφός της!

Ο 32χρονος Craig Smith υπήρξε ο πρώτος μνηστήρας, με τον οποίο η Kerry έβαζε χρόνια στην άκρη χρήματα προκειμένου να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ωστόσο, λίγους μήνες πριν το μυστήριο η Kerry άλλαξε γνώμη. Αργότερα στη ζωή της μπήκε ο 29χρονος Dave Futter, με τον οποίο είχε δυόμιση χρόνια σχέση, αλλά δεν δίστασε να τον παρατήσει στα “κρύα του λουτρού”, όταν της έκανε την επίσημη πρόταση.

Ο τέλειος σύντροφος υπήρξε για την Kerry ο Nick Farmer, αφού ήταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί, που αποφάσισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα να συζήσουν και να παντρευτούν. Μάλιστα το ευτυχισμένο (!) ζευγάρι είχε σχεδιάσει και την παραμικρή λεπτομέρεια του μυστηρίου και της δεξίωσης που θα ακολουθούσε μετά, ενώ είχαν ήδη στείλει τα προσκλητήρια γάμου.

Ωστόσο, κάτι εντελώς αναπάντεχο συνέβη! Ενάμιση μήνα πριν το γάμο η παράνυφός της  αποφάσισε να της εκμυστηρευτεί τον έρωτά της για εκείνη, ανατρέποντας τα όσα πίστευε μέχρι τώρα για την αγάπη, τον έρωτα, αλλά και για τον ίδιο της τον εαυτό. Η Kerry παράτησε τον Nick, μετακόμισε με την 33χρονη Sarah Woodford, την οποία και 6 μήνες μετά παντρεύτηκε!


Η Kerry δήλωσε πως ο γάμος την Sarah αποτελεί την πιο όμορφη μέρα της ζωής της… «Ξέρω πως μοιάζει λίγο σαν ταινία, αλλά κανείς δεν μπορεί να ελέγξει ποιον θα ερωτευτεί. Πάντα σκεφτόμουν πως θα μοιραζόμουν το υπόλοιπο της ζωής μου με έναν άνδρα, μάλλον απλά ήθελα να νιώθω ‘κανονική’. Τα έβρισκα με άνδρες, αλλά κάθε φορά που μιλούσαν για γάμο, πανικοβαλλόμουν. Μάλλον το θέμα του γάμου με έκανε να αναρωτιέμαι τι πραγματικά  ήθελα στη ζωή μου. Η απάντηση ήταν κάθε φορά αρνητική, αλλά δεν ήξερα το γιατί… Όταν ετοιμαζόμουν να παντρευτώ τον Nick, η Sarah με έβαλε να καθίσω στο κρεβάτι της και μου είπε ‘Σ’αγαπώ’. Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Μετά είπε ‘Μην τον παντρευτείς’. Δεν είχα ιδέα για τα συναισθήματά της. Αλλά όταν άρχισε να μιλάει, άρχισα να νιώθω πως όλα ταίριαζαν». 

Προς ανακούφιση της Kerry, η οικογένειά της την στήριξε στην επιλογή της, δίνοντάς της τη δύναμη να διεκδικήσει την ευτυχία, έτσι όπως εκείνη την ονειρεύεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου