16/5/14

Γράψε ένα σύνθημα για τα δικαιώματα σου!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Γράψε ένα σύνθημα για τα δικαιώματα σου»

17  Μαΐου – Παγκόσμια Ημέρα
κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας (IDAHOT)

Το Athens Pride και η Colour Youth τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας και Τρανσφοβίας (IDAHOT) στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Ψήφισε για τα δικαιώματα σου» για τις Ευρωεκλογές 2014.

Φέτος «Ψηφίζουμε» κατά της ομοφοβίας και της τρανσφοβίας, φαινόμενα που προκύπτουν άμεσα από την ελλιπή νομική κατοχύρωση των LGBT δικαιωμάτων και  την απουσία αρμόζουσας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Tα φαινόμενα αυτά ήδη προσπαθεί να καταπολεμήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα από αντίστοιχους νόμους και πολιτικές. Τις ενέργειες που έχει κάνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς αυτή την κατεύθυνση μπορείτε να βρείτε εδώ. 

Από τις 12.00 μεχρι και τις 14.00 το πρωινό του Σαββάτου 17 Μαΐου, εθελοντές και εθελόντριες του προγράμματος θα κρατήσουν τα συνθήματα που εσείς μας στείλατε!

Η διαδρομή μας θα ξεκινήσει από την πλατεία Συντάγματος και θα καταλήξει στην πλατεία Μοναστηράκι με ενδιάμεση στάση την Καπνικαρέα στην οδό Ερμού.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση στο facebook: https://www.facebook.com/events/254438391427725/

και φυσικά μην ξεχνάτε να βλέπετε την εξέλιξη της καμπάνιας "Ψήφισε για τα δικαιώματα σου" στην ιστοσελίδα του προγράμματος http://voteforyourrights.gr/
-- 
Έλενα Διαμαντοπούλου
Υπεύθυνη Προγράμματος «Ψήφισε για τα δικαιώματα σου»
Τηλ. επικοινωνίας: +30 693 80 83 918

Βρείτε μας στο Facebook | Ακολουθήστε μας στο Twitter



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου