26/9/14

Η Merylin ερωτεύτηκε την καθηγήτριά της στην υποκριτική!!!

Όταν γράφαμε για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες τις Merilyn Monroe (Αποκρυπτογραφώντας την Marilyn), όπως αυτές αποκαλύφθηκαν μέσα από την βιογραφία της, κάποιοι πίστεψαν ότι όλα αυτά είναι εικασίες και παραμύθια, απλά για να τραβούν την προσοχή της κοινής γνώμης και να δημιουργούν ντόρο. Όμως, το Proud Press επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά, αφού μέσω της ανακάλυψης κάποιων προσωπικών της εγγράφων, αποκαλύπτεται η ερωτική σχέση της καλλιτέχνιδας με την Γερμανίδα καθηγήτριά της στην υποκριτική!!!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Merilyn και η Νατάσα Λύτες, με την οποία έκανε μαθήματα  υποκριτικής από το 1948 έως το 1955, υπήρξαν ζευγάρι για επτά χρόνια και μάλιστα τα δύο από  αυτά ζούσαν και μαζί κάτω από την ίδια στέγη. Η Λύτες το 1962, την χρονιά που πέθανε η Merilyn, έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε την σχέση τους, αλλά και η ίδια η Merilyn είχε εκμυστηρευτεί στον επιστήθιο φίλο της Τεντ Τζόρνταν ότι είχε ερωτική σχέση με την Λύτες.
«Γιατί όχι;», φέρεται να είχε πει. «Το σεξ είναι κάτι το οποίο κάνεις με ανθρώπους που σου αρέσουν.». Όταν γνωρίστηκαν το 1946 η Μέριλιν ήταν 20 ετών και σύμφωνα με την Λύτες, δεν ήταν καθόλου όμορφη. Στην συνέντευξη του 1962 θυμόταν: «Δεν μπορούσε να μιλήσει. Δεν ήξερε πως ν' ανοίξει το στόμα της και φοβόταν τα πάντα». Είπε επίσης ότι η Μέριλιν κυκλοφορούσε συνεχώς γυμνή στο σπίτι, στο οποίο έμεναν μαζί...«Ήταν συνέχεια γυμνή στο σπίτι. 6 ή 7 ή 8 ώρες. Ήταν συνέχεια γυμνή! Δεν υπερβάλλω!» Έκανε όμως και μια άλλη αποκάλυψη: «Δεν πίστευε καθόλου στον εαυτό της. Πίστευε ότι δεν έχει τίποτε άλλο από την εμφάνισή της. Το σύμβολο του σεξ όμως, σιχαινόταν το σεξ!».

Η Νατάσα πέθανε από καρκίνο το 1964, δύο χρόνια μετά από το θάνατο της μεγάλης ηθοποιού. Οι δύο γυναίκες ήταν τόσο κοντά η μία στην άλλη, που πολλές φορές η Merilyn της ζητούσε να της κρατάει το χέρι ακόμα και όταν γύριζαν μια σκηνή.

Στο τελευταίο της βιβλίο για την Merilyn, η συγγραφέας Λόις Μπάνερ γράφει τα εξής:

«Η Νατάσα και η Μέριλιν ζούσαν μαζί σαν αντρόγυνο. Η Μέριλιν απλά ήθελε να την προσέχουν και να την περιποιούνται. Σαν ένα μικρό παιδί επιζητούσε την στοργή και την ασφάλεια.»

Όμως και η ίδια η Μέριλιν, πολλά χρόνια μετά την σχέση της με την Λύτες, φαίνεται πως είχε παραδεχτεί... «Με απελευθέρωνε. Μου έδινε ισορροπία και με έκανε να καταλάβω την ζωή. Της οφείλω τα πάντα».



Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου