23/7/12

Αποκρυπτογραφώντας την Marilyn



Ο ανδρικός πληθυσμός παραληρούσε σε κάθε της εμφάνιση εντός και εκτός οθόνης, ολόκληρο το Hollywood υμνούσε την λαμπερή ομορφιά της, ενώ μέχρι και σήμερα ο θρύλος της Marilyn Monroe γοητεύει τους φίλους του κινηματογράφου και όχι μόνο. Ωστόσο, η νέα βιογραφία της ηθοποιού (Marilyn Monroe: Private And Undisclosed) αποκαλύπτει ορισμένες πτυχές της σεξουλικότητάς της, οι οποίες παρέμεναν κρυφές για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα της βιογραφία, η Marilyn, αν και παντρεύτηκε τρεις φορές στη ζωή της, φαίνεται να είχε ερωτικές σχέσεις και με γυναίκες, μερικές από τις οποίες υπήρξαν από τις πιο διάσημες προσωπικότητες της εποχής εκείνης, όπως η Joan Crawford,  Barbara Stanwyck, Marlene Dietrich και η Elizabeth Taylor.

Όπως η ίδια η Marilyn δήλωσε στη βιογραφία της … «Συναντηθήκαμε με την Liz στην πρεμιέρα του Frank Sinatra στο Sands στο Las Vegas. Το άγγιγμα της ήταν ηλεκτρικό! Αλλά ήθελα να δω πόσο μακριά θα το πάει. Όμως την ανάγκασα να κάνει εκείνη όλη την δουλειά!!».


Elizabeth Taylor

Barbara Stanwyck

O Jean Negulesco, σκηνοθέτης της ταινίας «Πώς να παντρευτείς έναν εκατομμυριούχο» δήλωσε ότι … «Όλη της η ύπαρξη ήταν μια αναζήτηση ταυτότητας. Και η σεξουαλική της ταυτότητα ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Κάποτε μου είπε πως δεν είχε ποτέ οργασμό με άντρα κατά την διάρκεια της ζωής της».

Joan Crawford
Marlene Dietrich
Πηγή: www.nodeju.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου