11/6/14

Ποια πρόσωπα μας έκαναν φέτος υπερήφανους;

Περήφανα Πρόσωπα 2014: Απονομή Βραβείων & Party για τα 10 χρόνια ΟΛΚΕ

Ποια πρόσωπα μας έκαναν και φέτος υπερήφανους, μιλώντας υπέρ ή υποστηρίζοντας ενεργά τη διαφορετικότητα και το δικαίωμα των ανθρώπων να αυτοπροσδιορίζονται; Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο επιτυχημένος θεσμός των βραβείων “Περήφανα Πρόσωπα” είναι εδώ για να σημάνει την έναρξη του Athens Pride με τον πιο επίσημο τρόπο...αποδίδοντας φόρο τιμής σε εκείνους που υπηρέτησαν  και προώθησαν την ορατότητα της κοινότητάς μας μέσα από το έργο τους, τον δυναμισμό της προσωπικότητάς τους και την στάση ζωής τους!


Η ΟΛΚΕ (Ομοφυλοφιλική & Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας) με αφορμή το Athens Pride και σε συνεργασία με το Antivirus Magazine, παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τα βραβεία . 
Στα “Περήφανα Πρόσωπα”, βραβεύουμε ανθρώπους και οργανώσεις εντός και εκτός της κοινότητας που μέσα στην περασμένη χρονιά έχουν συμβάλλει στην ορατότητα και τις διεκδικήσεις της κοινότητας μας, η καθεμία και ο καθένας με τον τρόπο τους. Οι υποψηφιότητες τέθηκαν σε ψηφοφορία η οποία έληξε την περασμένη Τετάρτη με μεγάλη συμμετοχή. 
Σας καλούμε λοιπόν την Παρασκευή 13 Ιουνίου, στις 21:00, στο Θέταρο Βικτώρια (Μαγνησίας 5 & 3ης Σεπτεμβρίου, Βικτώρια) για να μάθουμε ποιά πρόσωπα επιλέξατε μέσα από την ψηφοφορία και μας έκαναν περισσότερο περήφανες και περήφανους την χρονιά που μας πέρασε. Μετά την απονομή, θα ακολουθήσει Party στο φουαγιέ του θεάτρου, όπου θα κόψουμε τούρτα και θα γιορτάσουμε τα 10 χρόνια παρουσίας της ΟΛΚΕ. 
Μαζί μας θα είναι το Art Project της Act Up που θα παρουσιάσει Drag Show με τον Teo.
Είσοδος ελεύθερη. 

Μπορείτε να δείτε τις υποψηφιότητες εδώ.

Ανάμεσα στα επικρατέστερα πρόσωπα για την απονομή βραβείου είναι ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Πάνος Κούτρας, ο Αύγουστος Κορτώ, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης και η Έλενα Ακρίτα. Εσείς ποιος νομίζετε ότι αξίζει το υπερήφανο βραβείο;
Ελάτε την Παρασκευή, 13/6, στο θέατρο Βικτώρια, προκειμένου να μάθετε!

Πηγή: https://www.facebook.com/events/698719490187209



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου