30/8/14

Σάλος στο διαδίκτυο περί "πουστ@ριών" του Ν.Νικολόπουλου!!!!

Με αφορμή την ανακοίνωση του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Bettel Xavier, ότι πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον καλό του, ο βουλευτής Αχαΐας και Γενικός Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος έγραψε τα εξής σχόλια στο twitter:

"ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ...ΠΟΥΣΤΑΡΙΩΝ!!!"




Αυτό φαίνεται πως είναι το επίπεδο του κ. Νικολόπουλου, ο οποίος μάλλον ήθελε με αυτόν τον τρόπο να αναδείξει την ματσο-αντρίλα που διακατέχει τον ίδιο και τα μέλη του κόμματός του (θέλει η... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!).

Φαίνεται όμως, πως το ομοφοβικό και πέρα για πέρα υβριστικό σχόλιο του κ. Νικολόπουλου έφτασε στα αυτιά του κ. Bettel, ο οποίος σημειωτέον έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και γνωρίζει ελληνικά. Απάντησε λοιπόν στον Έλληνα βουλευτή  ως εξής:

"Γεια, άκουσα ότι θέλεις κάτι να μου πεις, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγνώμη"


Οι χρήστες του twitter φυσικά έφριξαν με τα σχόλια του κ. Νικολόπουλου, αντιδρώντας με τοον παρακάτω τρόπο:

Η διαφορά ανάμεσα στον ανοιχτά gay (κ ανοιχτά awesome) πρωθυπουργό Λουξεμβούργου @Xavier_Bettel, και την κρυφή (κ ρατσίστω) @NikNikolopoulos
Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ μας, να ασχολείται ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με τον ρατσιστή βλάχο βουλευτή Ελλάδας
Η αμήχανη στιγμή που οι εθνοπατέρες αντιλαμβάνονται ότι στα social media εκφέρουν δημόσιο λόγο και υπάρχει αντίλογος.
Το αρχικό τουί του Μπετέλ ήταν "έλα δω μωρή ψαροκασέλα να μου τα πεις κατάμουτρα άμα σου βαστάει", αλλά ευτυχώς επενέβη ο ίματζ μέηκερ.
ονειρεύομαι τη μέρα που δεν θα ζουν στη χώρα μπιντέδες σαν κι εσένα @NikNikolopoulosΝίκος Νικολόπουλος ‏@NikNikolopoulos 
@Xavier_Bettel @NikNikolopoulos καλημερα Νικο,σε περιπτωση που δεν μιλας εγγλεζικα ειναι ο πθ του Λουξεμβουργου και σε ρωταει αν θελεις κατι
Επειδή κάποιοι θα το ανακαλύψουν αργότερα. Ναι, ο Νικ-Νικ εξελέγη βουλευτής με τη ΝΔ. Έχουν ευθύνη και οι ψηφοφόροι που τον εξέλεξαν.

Ενώ έτρωγε π... με το κιλό. RT @NikNikolopoulos: Θελουν να μας επιβάλουν έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος να δεχτούμε ΤΟ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΩΣ ΑΡΕΤΗ
(Πηγή: iefimerida.gr)

Ωστόσο, αντιλαμβανόμενος ο κ Νικολόπουλος ότι μάλλον το αρχικό του σχόλιο ήταν υπερβολικά προσβλητικό, θέλησε να επανορθώσει (τέλοσπάντων) δηλώνοντας τα εξής:

«Κάποιοι στη Ευρώπη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας προσπαθούν "βιαίως" και ποικιλοτρόπως - νομοθετικά και "διδακτικά" - να "φυτέψουν" στο συλλογικό μας υποσυνείδητο την αρσενοκοιτία ως φυσιολογική. Δεν δέχομαι να προσχωρήσω στην λογική της gay ατζέντας, την οποία θέλουν κάποιοι να επιβάλλουν. Δεν καταδικάζω πρόσωπα αλλά συμπεριφορές.

Αυτή η επιχειρούμενη ανατροπή της ανθρώπινης οντολογίας, αφενός συνιστά βλασφημία προς το Θεό - Δημιουργό και προς τους Πατέρες της Εκκλησίας και αφετέρου υπονομεύει τη φύση της ανθρώπινης κοινωνίας.
 

Δεν μπορεί να μεγαλώνουν τα παιδιά μας με τέτοιες παραδοχές, ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Άλλο πράγμα η ανοχή απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και άλλο η απαξίωση της ηθικής αποδοχής των μη φυσιολογικών συμπεριφορών. Δεν δέχομαι το διαστροφικό να προβάλλεται ως εφάμιλλο με το φυσιολογικό. Κάποιοι επιχειρούν το «παρά φύσιν» να το κάνουν κανονικό. Δεν μπορεί να απαιτούν την αξίωση της ηθικής αποδοχής. Δεν μπορεί αυτές οι συμπεριφορές να είναι τα πρότυπα των παιδιών μας.

Εμείς ως Χριστιανοδημοκράτες όντες αντιτιθέμενοι στην παρά φύσιν εκτροπή, δεν πολιτικοποιούμε κοινωνικά την διαφορετικότητα, αλλά θα αγωνιστούμε για την μη εξάπλωση της , διακηρύττοντες ότι δεν υπάρχει άλλη ταυτότητα φύλου εκτός του “άνδρα και της γυναίκας” και δεν μπορεί η όποια ψυχοπαθολογική εκτροπή να γίνει προστατευόμενο έννομο αγαθό στην Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα.

Είναι καιρός να απαντήσει ο Πρωθυπουργός σε ποιο Ζάππειο περιλαμβάνονταν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες περί της ποινικοποίησης της ελεύθερης έκφρασης ή ακόμη της "ανίδρυσης του νέου τύπου" ανθρώπου.

Επίσης είναι καιρός να απαντήσει ο κ. Σαμαράς εάν μετά την ψήφιση της έκθεσης Λούνατσεκ και του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, έχει συμφωνήσει με τον προτεινόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας να αλλάξει τους θεσμούς Δικαίου , αντιγράφοντας εκείνους του Ευρωπαϊκού Βορρά, προωθώντας δηλαδή για ψήφιση στην Βουλή των Ελλήνων, το "Σύμφωνο Συμβίωσης" των λεγόμενων «ομόφυλων ζευγαριών» και εν συνεχεία την παιδοφιλία και την κτηνοβασία, όπως συμβαίνει στην Ολλανδία και στην Γερμανία.
Αυτό θα είναι “βόμβα” στα θεμέλια της πατρίδας μας. Επιτέλους είναι ώρα να μιλήσουμε ειλικρινά ως κοινωνία». 
Τι να πρωτοσχολιάσουμε δεν ξέρουμε....το ότι ο Θεός ο ίδιος αυτοπροσώπως έχει καταδικάσει την αρσενοκοιτία; δηλαδή οι λεσβίες για παράδειγμα είναι αποδεκτές, αφού δεν έχει ειπωθεί ποτέ τίποτα για αυτές; το ότι τα lgbt άτομα υπονομεύουν την ανθρώπινη κοινωνία, ενώ η υποκρισία, η κατασπατάληση της δημόσιας περιουσίας από τους πολιτικούς τόσα χρόνια και οι μίζες και οι βαλίτσες κάτω από το τραπέζι την έχουν αναστηλώσει!!!! το ότι τα βρισίδια και τα μπινελίκια, τα οποία σημειωτέον θεωρούνται ήδη από το νόμο αδίκημα, αποτελούν ελευθερία έκφρασης; το ότι θεωρείτε την ανθρώπινη σχέση και επαφή μεταξύ δύο ενήλικων συναινούντων ανθρώπων ισοδύναμη της παιδοφιλίας, όπου πρόκειται για τον βιασμό και την καταστροφή της ζωής και της ψυχοσύνθεσης ενός παιδιού, καθώς και της κτηνοβασίας, που πρόκειται για τον βιασμό ενός ζώου και την ολοκληρωτική αποκτήνωση του ανθρώπου....ειλικρινά απορούμε ποιος διεστραμμένος και ψυχικά άρρωστος άνθρωπος θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο;

Είναι άλλο πράγμα να μην αποδέχεστε την ομοφυλοφιλία ως συμπεριφορά και να μην θέλετε να έχετε οποιουδήποτε είδους επαφή με τέτοιους ανθρώπους, πράγμα το οποίο είναι και δικαίωμά σας, και άλλο πράγμα η λεκτική βία που ασκείτε μέσω των υβιστικών σχολίων σας, θίγοντας και ξεφτυλίζοντας δημόσια με αυτόν τον τρόπο την αξιοπρέπεια μιας ολόκληρης κοινωνικής ομάδας, οι οποίοι τυγχάνει να είναι και ψηφοφόροι! Και μην ξεχνάτε κ Νικολόπουλε ότι είστε δημόσιο πρόσωπο και ότι λέτε και γράφετε έχει μεγαλύτερο βάρος, επηρεάζοντας τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς πολλών ανθρώπων....υπάρχουν και ομοφυλόφιλα (lgbt) παιδιά που αυτοκτονούν και μόνο στην υποψία ότι κάποιος θα τα αποκαλέσει "πουστ@ριά"...μιλάμε για ζωές κ Νικολόπουλε, μην τα παίρνετε όλα τόσο ελαφρά τη καρδία!!!! 

Ευτυχώς, επενέβη στον δημόσιο λόγο ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δ. Κούρκουλας, ο οποίος επίσης μέσω twitter ευχαρίστησε τον κ. Μπέτελ που βοηθάει την Ελλάδα να αποκαλύψει το βρώμικο πρόσωπο μερικών πολιτικών της, τους οποίους αποκάλεσε....ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!


Ο Νίκος Νικολόπουλος φσικά δεν άφησε το παραπάνω tweet ασχολίαστο, δηλώνοντας τα εξής:

"Η "μπάλα" της αντιπαράθεσης, επί ενός ευαίσθητου θέματος που αφορά την παγκόσμια χριστιανική κοινότητα και απασχολεί ιδιαιτέρως την Ελληνική κοινωνία, φεύγει από τα media και πάει στο ναό της δημοκρατίας. Ο κ. Κούρκουλας ως εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου θα κληθεί να απαντήσει στην Βουλή, θεσμικά κι όχι επικοινωνιακά, στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν οι Έλληνες πολίτες και οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, για το εάν θεωρούνται «ψεκασμένοι» όσοι πιστεύουν ότι γάμος μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών δεν υφίσταται.
Είναι προφανές ότι η νέα τάξη πραγμάτων που θέλουν να επιβάλλουν και πολλά από τα δόγματα της παγκοσμιοποίησης δεν περνάνε στην Ελληνική κοινωνία εξ ου και η επιλογή της νομοθέτησης τους. Το καλούμενο ως "αντιρατσιστικό” καταφανώς σκοπεί να λειτουργήσει ως εργαλείο διάβρωσης του τρίπτυχου Πατρίς, Θρησκεία Οικογένεια, που αποτέλεσε τη σταθερά βάση επιβίωσης και ανάπτυξης του Ελληνικού κράτους από συστάσεως του."
Πάντως, μετά τον χαμό που επικράτησε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου επανήλθε με νέα του ανάρτησή, θέλοντας δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις Ελλάδας – Λουξεμβούργου, χαρακτηρίζοντας τον Νίκο Νικολόπουλο «απομονωμένο», αλλά και επισημαίνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει φίλος του.
"Οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση μου με τον φίλο μου τον Αντώνη Σαμαρά είναι τέλειες, και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός απομονωμένου πολιτικού"
Μαθαίνουμεπαντως ότι το Γραφείο Τύπου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής, του οποίου ο κ. Νικολόπουλος είναι πρόεδρος, έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, όπου ο Νίκος Νικολόπουλος θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα για δημόσιο διάλογο και τον καλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα προς συζήτηση ζητήματα. Ενώ εκ μέρους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, καταθέτει σχετική ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου