27/8/14

Η έξαρση της ομοφοβίας επιβάλει την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Το 4ο κατά σειρά ομοφοβικό περιστατικό βίας έλαβε χώρα στις 24 Αυγούστου στο Παγκράτι, γεγονός το οποίο επιτάσσει την άμεση ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και αναδεικνύει για μια ακόμη φορά το κόστος που πληρώνει η κοινωνία εξαιτίας της ολιγωρίας, της  ημιμάθειας (τουλάχιστον) και της (επικίνδυνης) αδιαφορίας των πολιτικών αυτού του τόπου.

Επίθεση δέχτηκε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων ανδρών τα ξημερώματα του Σαββάτου από περίπου 10 αγνώστους στην περιοχή του Παγκρατίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι θύτες είχαν ξυρισμένα κεφάλια και φορούσαν μαύρες μπλούζες (τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;)!!!! Τα θύματα δήλωσαν πως οι άγνωστοι στην αρχή τους επιτέθηκαν φραστικά με ρατσιστικές ύβρεις, τους περιέλουσαν με χλωρίνη και κατόπιν τους ξυλοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να καταλήξει στο νοσοκομείο και μάλιστα ο ένας από τους δύο νεαρούς με σπασμένο αστράγαλο.



Από τις περιγραφές που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί συμπεραίνεται ότι οι δράστες λειτούργησαν ως ακροδεξιό τάγμα, ενώ παρά τις έρευνες κανείς τους δεν εντοπίστηκε.

Πηγή: skai.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου