31/8/14

Η πραγματικότητα του επίπονου coming out!

Ο Daniel Ashley Pierce, ένας 20χρονος νεαρός από την Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, αποφάσισε να πει στην οικογένεια του πως είναι ομοφυλόφιλος και να καταγράψει μυστικά την στιγμή με το κινητό του.

Στην αρχή η μητριά του, του είπε πως τον πετάει έξω από το σπίτι, επειδή διάλεξε αυτόν τον δρόμο που δεν είναι ο δρόμος του Θεού!

«Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι είναι επιλογή σου αλλά εγώ πιστεύω στον λόγο του Θεού και ο Θεός δεν δημιούργησε κανέναν γκέι. Είναι ένας δρόμος που πρέπει να αλλάξεις. Πήγαινε σε όποιον επιστήμονα θες. Εγώ βαδίζω ανάλογα με τον λόγο του Θεού» ακούγεται μια φωνή που εικάζεται ότι ανήκει στη μητριά του.

Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας ότι από τη στιγμή που ο Πηρς επιλέγει να είναι ομοφυλόφιλος, θα πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι γιατί δεν θέλει οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι στηρίζει αυτή του την επιλογή.

Στο τέλος, φαίνεται πως η μητριά και η γιαγιά του εκτός από φραστικά, εκτοξεύοντας απίστευτες ύβρεις, του επιτίθενται και σωματικά, προπυλακίζοντάς τον συνεχόμενα χωρίς δισταγμό.



Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου