27/1/15

Η φωνή μας δυναμώνει...

Ανεξάρτητα από το τι ψηφίσαμε, όλοι αποκτήσαμε ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά όταν είδαμε τις lgbt σημαίες στα τηλεοπτικά κανάλια να ανεμίζουν την ημέρα των εκλογών, τόσο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κλαυθμώνος όσο και κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής ομιλίας του κυρίου Τσίπρα στα Προπύλαια.





Ένα επιπλέον μπράβο σε όλους εκείνους που αντέδρασαν στις φήμες που ήθελαν τον Νίκο Νικολόπουλο μέρος της νέας κυβέρνησης συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες...έσπευσαν να δηλώσουν την αποδοκιμασία τους μαζικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θυμίζοντας την ομοφοβική συμπεριφορά και τα ρατσιστικά σχόλια του κυρίου Νικολόπουλου για τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, όταν ο τελευταίος δήλωνε πως θα παντρευόταν τον καλό του (Διαβάστε σχετικό μας άρθρο εδώ).

Η είδηση φαίνεται να βγήκε μετά την πρωινή συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπό τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως αναλαμβάνει ο ίδιος το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και βάζει στην κυβέρνηση επίσης τους Τέρενς Κουίκ, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Ελενα Κουντουρά και Νίκο Νικολόπουλο. Αμέσως μετά το διαδίκτυο πήρε φωτιά...


  • Νικολόπουλος: Υπουργός διαπραγματεύσεων Αδελφοποίησης με την Τεχεράνη.
  • Ευρωπαίοι κίναιδοι, ομοφυλόφιλοι,αδερφές,gay,π@@στηδες ετοιμαστείτε. Έρχεται ο Νίκος Νικολόπουλος.
  • Νομίζω ότι ο βαθια προοδευτικός Νίκος Νικολόπουλος πρέπει να αξιοποιηθει από την κυβέρνηση. Ισως στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

(Πηγή: iefimerida.gr)
Τέρμα στη σιωπή!!! Μιλήστε, αντιδράστε, διαμαρτυρηθείτε, συντονισμένα, με επιχειρήματα και με δυναμισμό!! Διεκδικήστε, απαιτήστε, ενεργοποιηθείτε για τα δικαιώματά σας (μας)...ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία!!! Μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε...δίνοντας το παρόν, παλεύοντας για ορατότητα και ισονομία...αλλιώς δεν μπορούμε και δεν έχουμε δικαίωμα να πιστεύουμε ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αλλιώς θα ζούμε στην σιωπή και τον φόβο...ΩΣ ΕΔΩ!! #Σιγά_μη_φοβηθώ!!!!

ΕΣΕΙΣ;



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου