1/10/15

Και ο άγιος φοβέρα θέλει...

Πύρρειος  η νίκη της κοινωνίας κατά της ομοφοβίας που ασκείται μέσω της πολιτικής ζωής στη χώρα!! Η αρχική δυναμική αντίδραση στην υπουργοποίηση  του Δ. Καμμένου φαίνεται να φρέναρε την ανάληψη κυβερνητικού ή θεσμικού πόστου από τον Ν. Νικολόπουλο, μιας και αυτή την φορά ο ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε πλήρως ενημερωμένος για τις ομοφοβικές  απόψεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1 …



«Επισήμως πληροφορήθηκα ότι η πρόταση του κ. Καμμένου απερρίφθη από τον κ. Τσίπρα  καθότι η συμμετοχή μου στην κυβέρνηση θα ερέθιζε αρνητικά τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου λόγω του γνωστού τιτιβίσματος, του ατυχούς, που είχα κάνει στο παρελθόν».


Θυμίζουμε το tweet με το οποίο ο κύριος Νικολόπουλος θέλησε να μας κάνει επίδειξη πολιτικού λόγου και παιδείας.








Το δικό μας σχόλιο είναι ότι προφανώς  η περίπτωση απόρριψης του Ν. Νικολόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έτυχε, αλλά πέτυχε!!  Το επιχείρημα ότι στην υπόθεση Δ. Καμμένου δεν ήξερε, ενώ τώρα φάνηκε να γνωρίζει, όχι μόνο δεν ευσταθεί, αλλά γελοιοποιεί και όσους το προβάλλουν!! Αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται τόσο την κοινωνική κατακραυγή, αφού μετά το Μνημόνια ΙΙΙ το κοινωνικό του προφίλ έχει υποστεί μία μικρή καθίζηση, όσο και (ακόμα περισσότερο) την εσωκομματική αντιπολίτευση των 53, που με νύχια και με δόντια κρατούν όρθιο το αριστερό (στην ουσία των πραγμάτων και όχι κατ’ όνομα) προφίλ του, εν’ όψει και της βροχής των μέτρων που θα πρέπει να ψηφιστούν από τη βουλή.



Αυτό που εμείς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι η δύναμη της φωνής μας, όταν αυτή εκφράζεται εύστοχα, δυναμικά και μαζικά!

Βγείτε από την ντουλάπα!!!...οργανωθείτε, διεκδικήστε, απαιτείστε, αντιδράστε, κάντε τους να καταλάβουν ότι δεν φοβόμαστε, είμαστε παρόντες και παρούσες, είμαστε πολλοί και δεν θα ησυχάσουμε αν δεν δικαιωθούμε!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου