13/10/15

Τελικά "φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης"!

Πριν λίγες μέρες γράφαμε για τη λογική "φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης" της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας με σχετικό μας άρθρο. Αποδεικνύεται λοιπόν ότι οι κορώνες περί ανηθικότητας, παραφύσιν ανωμαλίας κλπ του Άνθιμου ήταν για να καλύψει τις δικές του πομπές, αποπροσανατολίζοντας το ποίμνιό του από τις πραγματικές ασκήμιες που λαμβάνουν χώρα με "χριστιανική αγάπη"...πάντα!


Διαβάζουμε λοιπόν τα δημοσιεύματα του Τύπου σήμερα, όπου ο κύριος Άνθιμος, που στο παρελθόν έχει επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο στην δυσφήμιση των lgbtqi ατόμων και στην παρεμπόδιση των οποιοδήποτε εκδηλώσεων διεκδίκησης των lgbtqi δικαιωμάτων, κινδυνεύει με ποινικές διώξεις για «κουκούλωμα» βιασμού ανηλίκου στο Παπάφειο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακεδονία», η υπόθεση αποκαλύφτηκε όταν οι βιασμοί επαναλήφθηκαν λίγους μήνες μετά με θύμα το ίδιο ανήλικο αγόρι και τότε έγινε αναφορά στις εισαγγελικές αρχές.
Το παιδί φέρεται να είχε καταγγείλει τον βιασμό του από μεγαλύτερο τρόφιμο του ιδρύματος το 2012, αλλά η κακοποίηση θα έμενε στην αφάνεια αν δεν βιαζόταν άλλες δύο φορές και δεν κατέληγε στο νοσοκομείο.
[...]

Σε αυτό το πλαίσιο, έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις ο διευθυντής του ιδρύματος που είναι ιερέας, μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και ο μητροπολίτης Άνθιμος ως πρόεδρος του «Παπαφείου».

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της «Μακεδονίας», ο εισαγγελέας Πρωτοδικών που χειρίστηκε τη δικογραφία πρότεινε να τεθεί στο αρχείο, ωστόσο η αρχειοθέτησή της δεν εγκρίθηκε από την εισαγγελία Εφετών, που τη γύρισε πίσω με την εντολή να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του διευθυντή του ιδρύματος και όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία.
Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα εδώ.


Α Η Δ Ι Α ! ! !




Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου