20/3/13

Η ταλαντούχα Μίνα!

Φαίνεται πως εκτός από την υποκριτική, η Μίνα Ορφανού διαθέτει περίσσιο ταλέντο και στη ζωγραφική! Μάλιστα, η πολυτάλαντη ηθοποιός ετοιμάζει έκθεση ζωγραφικής με σκοπό να χρηματοδοτήσει τη μεταστέγαση του Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες (ΚΕΕΠΕΑ) «Ορίζοντες».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην γκαλερί του «Booze Cooperativa» (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα) και θα διαρκέσει από την Παρασκευή 22 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 31 Μαρτίου (καθημερινά 19.00-24.00), ωστόσο τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σε ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση, στους χώρους του «Booze», την Τρίτη, 26 Μαρτίου, στις 20.00. Επιπλέον, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί και η ταινία «Στρέλλα», με την οποία η ηθοποιός τιμήθηκε με βραβείο Α' γυναικείου ρόλου στην απονομή των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για το 2010.

Βέβαια, για όσους γνωρίζουν τη Μίνα καλά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ζωγραφική παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της, μιας και όπως έχει η ίδια δηλώσει στο παρελθόν...

"...τον καμβά θέλω να τον γεμίσω με τα συναισθήματά μου".



Πηγή: madata.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου