8/3/13

Ένας gay Πάπας για το Βατικανό!


Ο καθολικός ιερέας Ντον Αντρέα Γκάλο είναι γνωστός για τις ανατρεπτικές του πεποιθήσεις, καθώς και για τις δράσεις του στα πλαίσια του εθελοντισμού στην Ιταλία. Η τελευταία του επαναστατική ιδέα ωστόσο, έχει προκαλέσει σάλο στην Ιταλία, αναστατώνοντας το ρωμαιοκαθολικό ποίμνιο, το οποίο ακόμα δεν έχει συνέλθει από την πρόσφατη παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ'.

«Θα ήταν υπέροχο να είχαμε έναν ομοφυλόφιλο Πάπα. Η σκέψη και μόνο ότι εμφανίζεται στην πλατεία Αγίου Πέτρου και ομολογεί την ομοφυλοφιλία του θα ήταν πολύ σπουδαίο. Υπάρχει ισότητα ανάμεσα στα παιδιά του Θεού, αυτή είναι η ουσία του Ευαγγελίου, είμαστε όλοι υιοί και θυγατέρες του Θεού», τόνισε ο Ντον Γκάλο σε συνέντευξή του στην ραδιοφωνική εκπομπή La Zanzara στο Radio24.

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε υποστεί αρκετές φορές σεξουαλική παρενόχληση, όμως απέρριπτε κάθε φορά αυτού του είδους τις προτάσεις, καθώς...«ήμουν πάντα επαναστάτης. Ήμουν νέος και ένας επίσκοπος είχε προσπαθήσει να με προσεγγίσει ερωτικά».



Πηγή: protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου