25/4/14

2η Γιορτή των Οικογενειών

Την Κυριακή, 4 Μαΐου 2014, από τις 12.00μμ ως το βράδυ στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα, στην είσοδο απέναντι από το Συνεργατικό Καφενείο (Μοναστηρίου 140, 104 42 Αθήνα), οι "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο" διοργανώνουν την Γιορτή των Οικογενειών. Ένα παγκόσμιο γεγονός που λαμβάνει χώρα την ίδια ημέρα ταυτόχρονα σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου, μια γιορτή υπερηφάνειας για τις lgbt οικογένειές και όχι μόνο.

Όπως τονίζουν οι "Οικογένειες Ουράνιο Τόξο" στον ιστότοπο diekdikw.gr...

"Αυτό σημαίνει ότι είναι μια γιορτή μόνο για οικογένειες με lgbt  γονείς; Όχι! Κατηγορηματικά όχι! Η γιορτή των οικογενειών είναι μια γιορτή για όλες τις οικογένειες.
Είναι μια μέρα για να χαρούμε κα θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη χαρά και με όλους. Αυτός είναι ο λόγος  που διοργανώνουμε τη γιορτή μας σε ένα δημόσιο πάρκο ώστε να είναι ανοιχτή σε όλους και μικροί -μεγάλοι να μπορούν να ενωθούν μαζί μας και να απολαύσουν δράσεις παιχνίδια τραγούδια γέλιο και χαρά.
Είναι μια μέρα ορατότητας. Υπάρχουμε και θέλουμε να μιλήσουμε για τα δικαιώματα των οικογενειών μας που το επίσημο κράτος μας αρνείται , για τα δικαιώματα που δεν έχουν τα παιδιά μας.
[...] 
 Ελάτε λοιπόν να προσθέσετε το δικό σας ιδιαίτερο χρώμα για να φτιάξουμε μια μέρα τόσο πολύχρωμη και φωτεινή όσο το ουράνιο τόξο."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου