3/4/14

Why don't U talk to me? Party - [5/4]

Πολύχρωμα αγόρια, κορίτσια, αγορίτσια, ρευστά genders και γατιά,
Τα αγαπημένα σας ColourYouthόπαιδα εργάζονται πυρετωδώς για τις επερχόμενες καμπάνιες, κάποια έχουν ΑΚΟΜΑ εξεταστική και δίνουν πόνο, το Πάσχα κοντοζυγώνει αλλά αργεί να έρθει, η ώρα άλλαξε και θα φωτοσυνθέτουμε μέχρι τις 8 το βράδυ, η άνοιξη έχει μπει για τα καλά παρα πιπαπαπα, με ανθισμένα λουλούδια και overdose από αντισταμινικά, το μάτι ανοίγει με τις γάμπες που κυκλοφορούν, οι γάτες στους ακάλυπτους κάνουν μάουου και l’amour, το ίδιο και μεις, καλά, όχι κι όλ@. Γι’αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους, αποφασίσαμε να κάνουμε πάρτι. Για την πάρτη μας/σας, για όλ@ τέλος πάντων.
Στις 5 Απριλίου το Σάββατο καρατσεκαρισμένο, θα είμαστε από τις 11 το βράδυ στο Στέκι Μεταναστών, με ποτά, μουσική, χαμηλά φώτα και πολύχρωμη διάθεση. Σας περιμένουμε να χορέψετε μαζί μας, να μανιάσουμε, να φλερτάρουμε, να τα π(ι)ούμε, να ερωτευτούμε, να κάνουμε μανούρα με τα gender μας, να γιορτάσουμε τα επερχόμενα γενέθλια της Colour Youth, μην επιμένετε, δεν ρωτάνε ποτέ μια κυρία την ηλικία της. 
Θα υπάρχει κι ένα κουτί οικονομικής ενίσχυσης για την ομάδα, οπότε feel free να ενισχύσετε τον αγώνα μας στο όνομα του ουράνιου τόξου και των χαριτωμένων kittenz.
Eίσοδος και ήθη ελεύθερα.

Πηγή:  https://www.facebook.com/events/308291062661236/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου