30/4/14

Cameron Diaz: Ναι έχω κάνει σεξ με γυναίκα

Είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου, ενώ κατά καιρούς κάνει δηλώσεις που ξαφνιάζουν! Η Cameron Diaz πρόσφατα άφησε το κοινό τηλεοπτικής εκπομπής άναυδο, όταν αναφέρθηκε στην έλξη που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα για ένα άτομο του ίδιου φύλου.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του παρουσιαστή του σόου "Watch What Happens Live", Andy Cohen, ο οποίος την ρώτησε αν έχει κάνει σεξ με γυναίκα, η 41χρονη ηθοποιός του απάντησε:

"Ναι έχω πάει γυναίκα."




Αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε ερωτική εμπειρία με το ίδιο φύλο, χωρίς ωστόσο να εισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο μεγάλος ντόρος γύρω από αυτό το θέμα ξεκίνησε λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν και πάλι η ίδια η Ντίαζ σε συνέντευξή της άφησε υπόνοιες περί ομοφυλοφιλίας  λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

"Αυτό είναι που αγχώνει τους ανθρώπους, να παραδεχτούν ότι κάποιος ή κάποια μπορεί να στείλει ερωτικά σήματα και αυτά να έχουν παραλήπτη ακόμα και άτομο του ίδιου φύλου".

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η ηθοποιός κάνει τέτοιου είδους δηλώσεις, αφού το 2010 στο περιοδικό Playboy είχε δηλώσει:

"Η σεξουαλικότητα και η αγάπη μπορεί να είναι διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να έλκομαι από μια γυναίκα σεξουαλικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω να είμαι ερωτευμένη με μια γυναίκα. Εάν πάω με μια γυναίκα, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι λεσβία".

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι εφόσον διατηρεί ερωτική σχέση και με άνδρες και με γυναίκες, προφανώς είναι αμφιφυλόφιλη...ωστόσο οι ταμπέλες είναι για τα τρόφιμα και όχι για τους ανθρώπους!

Πηγή: parapolitika.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου