5/4/14

Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν εξαρτώνται από τη βούληση της πλειοψηφίας!

Αυτό ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ, θέλοντας να απαντήσει στον Α. Σπηλιωτόπουλο σχετικά  με μία δήλωσή του περί δημοψηφίσματος για την ανέγερση τεμένους.

Εμείς με τη σειρά μας να υπενθυμίσουμε σε όλους του πολιτικούς χώρους, βουλευτές και πολιτευτές ότι τα ανθρώπινα διακαιώματα δεν πρέπει να διαπραγματεύονται μέσω καμιάς πολιτικής ατζέντας, να αποτελούν καμπάνια προώθησης ή/και πολιτικό παιχνίδι κανενός κόμματος και η προστασία τους θα πρέπει να είναι βασικό μέλημα των Αρχών και των κυβερνώντων. Δυστυχώς, η καθημερινότητά μας είναι πλέον τέτοια, που τόσο η ανεξιθρησκεία όσο και άλλα βασικά διακαιώματα, όπως αυτό της αυτοδιάθεσης, της ζωής και της ελευθερίας έκφρασης δεν θεωρούνται δεδομένα.

Από την νομική αναγνώριση των lgbt οικογενειών μέχρι και τη θέσπιση συγκεκριμένων αντιρατσιστικών νόμων που να προστατεύουν την "διαφορετικότητα" σε όλες τις τις εκφάνσεις και τα χρώματα.... η δημοκρατίας μας πάσχει...κι επειδή το ψάρι πάντα βρωμάει από το κεφάλι...ελπίζουμε κάποια στιγμή εκτός από κενές ανακοινώσεις, οι πολιτικοί να κάνουν πράξη τα όσα δήθεν πρεσβεύουν(?).


Πηγή: euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου