31/10/14

Προβολή ταινίας και Halloween Party!

Η αγαπημένη μας Colour Youth διοργανώνει halloween βραδιά, όπου κατόπιν προβολής της ταινίας  Rocky Horror Picture Show, θα μας αφήσει ελεύθερους να εκφράσουμε την πιο queer, dark και rock πλευρά μας, σύμφωνα με το πνεύμα της βραδιάς, για να παρτάρουμε όπως ακριβώς αρμόζει στους θαμώνες του Πύργου Frank n Furter!!!



ΠΟΤΕ: 1.11.14 - ΣΑΒΒΑΤΟ
ΩΡΑ: 21:00
ΠΟΥ: ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ (Τσαμαδού 13, Αθήνα)

Ακολουθεί η πρόσκληση της Colour Youth στο facebook:


Βαμπίρ, ζόμπι, πλάσματα της νύχτας και γατιά, ήρθε η ώρα που όλες & όλοι περιμένατε: η Colour Youth κάνει πάρτι!
Καθώς το Halloween πλησιάζει, σας προσκαλούμε στον πύργο του Frank n Furter, του πιο queer εξωγήινου με έφεση στη δημιουργία σέξι ανθρωποειδών που πέρασε από την ιστορία του σινεμά, για να παρακολουθήσουμε το χρονικό της μοιραίας επίσκεψης των ανυποψίαστων Brad και Janet και όλα τα συνταρακτικά γεγονότα που θα ακολουθήσουν. Σεξ, drag, rock’n’roll, τρόμος, επιστημονική φαντασία και χάος, ή αλλιώς το Rocky Horror Picture Show θα είναι μόνο η αρχή της βραδιάς, ενώ θα ακολουθήσει ξέφρενο Halloween πάρτι.
Από τις 9 και μέχρι αργά το βράδυ θα βρισκόμαστε στο Στέκι Μεταναστών (Τσαμαδού 15) για να μανιάσουμε, να πιούμε και να ξεδιπλώσουμε την queerίλα μας, τη darkίλα μας, το ταλέντο μας στο time warping (για τ@ς πιο μυημέν@ς) και γενικότερα την τρέλα που μας δέρνει. Κορσέδες, τακούνια, drag, και hallowινικές αμφιέσεις πάσης φύσεως δεν είναι υποχρεωτικά, αλλά είναι απολύτως επιθυμητά. Σας περιμένουμε!


Πηγή: www.facebook.com/events/1536587199892149




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου