31/10/14

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple: "Είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος!"

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, ανακοίνωσε δημόσια πως είναι υπερήφανος που είναι ομοφυλόφιλος και πως θεωρεί την ομοφυλοφιλία του ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που του έδωσε ο Θεός. Αν και ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος και δεν του αρέσει να προβάλλει την ιδιωτική του ζωή δημόσια, ωστόσο με αυτή του την κίνηση, θέλησε να βοηθήσει έστω και στο ελάχιστο τα υπόλοιπα lgbt άτομα σε αυτόν τον πλανήτη που ακόμα αγωνίζονται υπέρ της αποδοχής, υπέρ των lgbt δικαιωμάτων, υπέρ της διαφορετικότητας, της κοινωνικής αποκατάστασης και της προσωπικής απελευθέρωσης από τα δεσμά της ομοφοβίας.



Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση τοτ Tim Cook.


Την ίδια στιγμή, ένας Ρώσος αξιωματούχος, ο Βιτάλι Μιλόνοφ, μέλος του νομοθετικού συμβουλίου της Αγίας Πετρούπολης, δήλωσε πως θα πρέπει να απαγορευθεί η είσοδος του Tim Cook στη Ρωσία, με την ανήκουστη δικαιολογία ότι θα κολλήσει τους Ρώσους AIDS και Έμπολα!!!!!!!

Πολύ σωστά!!!?!!! Κύριε Μιλόνοφ, αφού όλοι στη Ρωσία βρωμάτε αντρίλα και δεν έχετε "περίεργες" σεξουαλικές προτιμήσεις, τότε για ποιο λόγο φοβάστε;

Φυσικά και απορρίπτουμε το κλασσικό στερεότυπο ότι το AIDS είναι η αρρώστια των gay. Τα στατιστικά δεδομένα που έχει πλέον στη διάθεσή του ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Οι σεξουαλικές επαφές, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, στάσης, φυλής και θρησκευτικών πιστεύω, εφόσον λαμβάνουν χώρα χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις, αυξάνουν τις πιθανότητες να εκθέσει κανείς τον οργανισμό του στον ιό του HIV, όπως άλλωστε και σε διάφορα άλλα αφροδίσια νοσήματα.

Η αμάθεια και η ομοφοβία των ατόμων που βρίσκονται επικεφαλής των αρχών ενός κράτους είναι τραγικά επικίνδυνη και δυστυχώς τις περισσότερες φορές αποτελεί τον ηθικό αυτουργό στις ρατσιστικές διακρίσεις και τη βία που υφίστανται τα lgbt άτομα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου