25/9/15

Μία βραδιά μνήμης για τη Νανά (24/9) - Επιμνημόσυνη Δέηση (27/9)

Βραδιά μνήμης για τη Νανά Χατζή διοργανώθηκε χθες, 24 Σεπτεμβρίου, στο beaver, όπου παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι της τόσο για να την τιμήσουν όσο για και για να απολαύσουν το ντοκιμαντέρ "Νανά" της Λάρα Κρίστεν, το οποίο είναι αφιερωμένο στη ζωή της.

Συντελεστές του ντοκιμαντέρ μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους στιγμές συγκίνησης και ιστορίες από τα βιώματά τους με τη Νανά, ενώ υπήρξε ειδική μνεία σε όλα εκείνα τα άτομα και τις συλλογικότητες-ομάδες που βρέθηκαν στο πλευρό της μέχρι την τελευταία της ανάσα .

Το μήνυμά τους απλό και ανθρώπινο...

Με αυτή την δράση που έγινε, (Υποστηρίζουμε την Νανά Χατζή) θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες σύμπραξης της LGBTQI κοινότητας και στο μέλλον, καθώς πολλά άτομα (μπορεί και άγνωστα σε εμάς) μέσα στην ίδια κοινότητα είτε χρειάζονται είτε θα χρειαστούν μεγάλη στήριξη (τόσο ηθική όσο και οικονομική) από όλ@ μας.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ!! Φιλικ άProud Seniors https://www.facebook.com/groups/ProudSeniors/Outview festival https://www.facebook.com/OutviewFestival?fref=ts

Μαθαίνουμε επίσης ότι αυτή την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση (40 ήμερα) για την Νανά, στις 17:00 στα κοιμητήρια της Θέρμης. Θα ακολουθήσει καφές στην οικία της Νανάς, Κολοκοτρώνη 20, 2ος όροφος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου