25/9/15

Δικαίωση!!! Παραίτηση του Δ. Καμμένου

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος για να διευκολύνει την Κυβέρνηση...

Τώρα κάνουν όλοι τους Κινέζους, πως δεν ήξεραν, πως πρώτη φορά ακούνε για τα περιβόητα tweets αυτού του ανθρώπου...

Εμείς πάλι έχουμε πλέον σταματήσει να κάνουμε τους Κινέζους, δεν αντέχουμε άλλο τη σιωπή, τις ύβρεις και το δούλεμα...να ξέρετε ότι πλέον θα μας βρίσκεται πίσω από κάθε σας βήμα!

Κι εμείς ας συνειδητοποιήσουμε ότι η φωνή μας έχει δυναμική και πολιτικό εκτόπισμα, αρκεί να σπάμε τη σιωπή φωνάζοντας δυνατά!!!...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!

Την υποκρισία τους αποκαλύπτει και ο ιστότοπος iefimerida.gr

Τα ψέμματα του Καμμένου για τον... Καμμένο

Απαράδεκτα αποκάλεσε τα γνωστά αντισημιτικά, ρατσιστικά και ομοφοβικά tweets του Δημήτρη Καμμένου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη. 
Ωστόσο, τον περασμένο Ιούνιο, όταν ο επί 12 ώρες πρώην υπουργός είχε αναρτήσει τα γνωστά tweets, η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη είχε προκαλέσει θέμα, βγάζοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση με την οποία καταδίκαζε την αντισημιτική προκλητικότητα του βουλευτή Πειραιά του κόμματός της.
Μάλιστα, ο Δημήτρης Καμμένος τότε, αντιδρώντας στην ανακοίνωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, την είχε προπηλακίσει πιάνοντάς την και από το πέτο και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. 
Το επεισόδιο αυτό είχε πάρει διαστάσεις και στον Τύπο και μοιάζει αδύνατο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να μην είχε πάρει χαμπάρι ένα τόσο σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο βουλευτές του. 
Τον περασμένο Ιούνιο το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο διαμαρτυρήθηκε για τα ανισημιτικά tweets του Δημήτρη Καμμένου δημόσια, στέλνοντας, μάλιστα, επιστολή τόσο στην πρόεδρο της Βουλής, όσο και στους προέδρους των κομμάτων, καταγγέλλοντας τα αντισημιτικά παραληρήματα του βουλευτή Πειραιώς των ΑΝΕΛ.
Μοιάζει εξίσου αδύνατο να μην είχε καταλάβει τότε τίποτα ο κ. Καμμένος, όταν τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα βούιζαν με τις απαράδεκτες απόψεις του Δημήτρη Καμμένου τόσο εναντίον των Εβραίων, όσο εναντίον των ομοφυλόφιλων. Προφανώς, τόσο οι ΑΝΕΛ όσο και η κυβέρνηση γνώριζαν τις απόψεις του Δ. Καμμένου, αλλά τον ανέχονταν ακριβώς για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυβερνητική πλειοψηφία.
Η γκάφα τόσο του κ. Τσίπρα όσο και των συνεργατών του να αποδεχθούν να μπει στην κυβέρνηση ο Δημήτρης Καμμένος είναι μνημειώδης και σίγουρα χαλάει τις εντυπώσεις μιας κυβέρνησης που θέλει να δείχνει τέτοια επιμονή σε θέματα ηθικής και ευαισθησίας στα ανθρώπινα δικαιώματα. 
Το άκρον άωτον της υποκρισίας το ζήσαμε χθες, όταν οι ΑΝΕΛ κατέφυγαν δήθεν στον Σφακιανάκη για να αποφανθεί αν τα tweets που είχε αναρτήσει ο Δημήτρης Καμμένος ήταν αυθεντικά ή τα είχαν αναρτήσει χάκερς. Λες και είναι δυνατόν ένας χρήστης του Twitter να αντιλαμβάνεται μετά από έξι μήνες ότι του έχουν χακάρει τον λογαριασμό, όταν τα tweets που έχουν αναρτηθεί έχουν ήδη προκαλέσει σεισμό.
Ακόμη πιο προκλητική υπήρξε και η ανακοίνωση του ίδιου του Δημήτρη Καμμένου, που ουσιαστικά κατήγγειλε τις απόψεις του -όποιες και αν ήταν αυτές- προκειμένου να διατηρήσει τον υπουργικό θώκο. 
Οπως επίσης μοιάζει με χοντροκομμένη φάρσα η προσπάθεια του υπουργού Εθνικής Αμυνας να πείσει ότι δεν γνώριζε τα tweets του βουλευτή του. Είναι, επίσης, παράδοξο το γιατί τόσο ο κ. Καμμένος όσο και ο κ. Τσίπρας, που παριστάνουν ότι έμαθαν εκ των υστέρων την ύπαρξη των αντισημιτικών και ομοφοβικών tweets του Δημήτρη Καμμένου, τον κρατούν ακόμη στις τάξεις της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. 

 ΝΤΡΟΠΗ..!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου