23/9/15

Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα μαθαίνει για τους ομοφοβικούς-ρατσιστές συμμάχους του!!!!

Μόλις χθες με σχετικό μας άρθρο υπογραμμίζαμε το πόσο επικίνδυνο και υποκριτικό είναι για ένα "αριστερό" κόμμα να συμμαχεί με ένα ομοφοβικό και βαθιά ρατσιστικό κόμμα, επικροτώντας και συναινώντας με αυτόν τον τρόπο στο bullying και την καταπίεση. Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε για τον χαμό που έχει γίνει τόσο στα ΜΜΕ όσο και στα διαδικτυακά κοινωνικά δίκτυα σχετικά με την υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου.

Ξαφνικά ανακάλυψαν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας ότι το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, είναι άνθρωπος με βαθιά ρατσιστικές πεποιθήσεις, αφού τόσο τα lgbtqi άτομα όσο και οι Εβραίοι, οι αριστεροί, οι μετανάστες κλπ έχουν βρεθεί στο δηλητηριώδες στόχαστρό του.






Από το ρεπορτάζ μαθαίνουμε ότι κύριος Καμμένος ζήτησε συγγνώμη από όλους προσβλήθηκαν με αυτά τα tweets, ωστόσο έριξε την ευθύνη τόσο στους διαχειριστές του λογ/μού του, όσο και σε χακερς και μονταζιέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημήτρη Καμμένου:
“Παρατηρώντας τη σημερινή αναστάτωση σχετικά με δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα που αφορούν άμεσα και έμμεσα το πρόσωπο μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι η πλειονότητα αυτών αποτελεί προϊόν διαστρέβλωσης της αλήθειας και έχουν επιμελώς παραχαραχθεί για να ικανοποιήσουν προεκλογικές πολιτικές σκοπιμότητες από τις γνωστές μονταζιέρες οι οποίες προεκλογικά χρησιμοποίησαν κάθε μορφής λάσπης. Αρκεί να θυμίσω άλλωστε, πως εντεταλμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν παραποιήσει τα αποτελέσματα δείχνοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες συστηματικά εκτός Βουλής για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και την ψήφο του λαού. 
Όσον αφορά το περιεχόμενο ανακοινώσεων σε κοινωνικά δίκτυα σας ενημερώνω ότι τους λογαριασμούς μου σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα χειρίζονταν συνεργάτες καθώς επίσης και οτι έχουν παραβιαστεί ουκ ολίγες φορές. Για του λόγου το αληθές μάλιστα, ο λογαριασμός μου στο Facebook έχει μπλοκαριστεί από την παραμονή των εκλογών από άγνωστους εισβολείς και μέχρι σήμερα η λειτουργία του δεν έχει αποκατασταθεί.
Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγgνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.
Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι οι ευθύνες που έχω αναλάβει είναι τεράστιες, το έργο εξαιρετικά σημαντικό και στην Ελλάδα του αύριο που οραματιζόμαστε, δε χωρούν προσωπικές και άνανδρες πολιτικά επιθέσεις.
Με εκτίμηση,
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Βουλευτής Β’ Πειραιά
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "
Εμείς, ως Proud Press, εύλογα αναρρωτιόμαστε τα εξής:

  • Γιατί κανείς να ζητήσει συγγνώμη για κάτι για το οποίο όπως ισχυρίζεται ο ίδιος δεν είναι υπεύθυνος, αλλά κάποιος χάκερ;
  • Τους διαχειριστές του λογ/μου του κυρίου Καμμένου στο twitter ποιος τους όρισε υπεύθυνους να λειτουργούν αντ' αυτού, αν όχι ο ίδιος;
  • Γιατί αντέδρασε τόσο καιρό (χρόνια) αργότερα στο hacking που υπέστη (τα ρατσιστικά σχόλια υπάρχουν πριν από το 2013) και δεν προέβη σε νομικές κυρώσεις, ζητώντας παράλληλα τη βοήθεια των Αστυνομικών Αρχών, ώστε τουλάχιστον να αποκαταστήσει τη δυσφήμιση εναντίων του;
  • Πώς αλλάζει όμως ο άνθρωπος όταν κάθεται στην καρέκλα της εξουσίας;
  • Ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα ανακάλυψε τον Δημήτρη Καμμένο;
Η κυρία Κατριβάνου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ευτυχώς αντέδρασε δημοσιοποιώντας την παρακάτω επιστολή:
"Δημήτρης Καμμένος, όχι σε κυβέρνηση της Αριστεράς

Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος κάνει συστηματικά άθλια ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια στο twitter του. Το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό, και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο. Η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα.

Βασιλική Κατριβάνου
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθηνών "
Παρόμοιες αντιδράσεις είχαν ο κύριος Παπαδημούλης και ο κύριος Τατσόπουλος και όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, όπου ο πρώτος ζητά την παραίτηση του Υπουργού πλέον Δημήτρη Καμμένου, εφόσον ευσταθούν οι κατηγορίες.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε το πόσο μεγάλη δύναμη έχουμε όταν αντιδρούμε με μαζικό τρόπο! Προς γνώση και συμμόρφωση όσων παραμένουν απαθείς και απολιτίκ και ανέχονται με την σιωπή και την αδράνειά τους τη βία και την καταπίεση, με οποιονδήποτε τρόπο και αν αυτά εκφράζονται.

Αν και oi αντιδράσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλοδεχούμενες, τις θεωρούμε κάπως υποκριτικές από τη στιγμή που ευθύς εξαρχής έχουν συμμαχήσει με ένα κόμμα (και άρα και με τα στελέχη του) που έχει ρατσιστικές απόψεις. Η ουσία της σωστής πολιτικής και της αποτελεσματικής διαχείρισης είναι η πρόληψη και όχι η αντίδραση....αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, καθώς φαίνεται!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου