27/3/16

H Βίκυ Χατζηβασιλείου υπέρ της παιδοθεσίας σε ομόφυλα ζευγάρια!

Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την καλεσμένη του, Βίκυ Χατζηβασιλείου, αν είχε άγχος μήπως τα παιδιά της γίνουν ομοφυλόφιλα. Ομολογουμένως, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τους Έλληνες γονείς, σε σημείο που τους προσθέτει αρκετό άγχος, κυρίως λόγω έλλειψης πληροφόρησης και εξαιτίας του κοινωνικού στίγματος που συνοδεύει τα lgbtqi άτομα.

Η Βίκυ όμως αιφνιδίασε τον τηλεπαρουσιαστή, λέγοντας τα εξής:





«Αυτό το θέμα το έθεσε από μόνος του ο μικρός μου γιος στα 15 του. Με ρώτησε: "Μαμά, αν ήμουν ομοφυλόφιλος πώς θα αντιδρούσες"; Λέω: "Αγάπη μου θα σε αγαπούσα το ίδιο. Δεν θα άλλαζε κάτι στα συναισθήματά μου για σένα. Απλά, νομίζω ότι θα ήσουν πιο ευτυχισμένος αν είχες μια νορμάλ ερωτική ζωή". Βεβαίως, έχει φιλενάδα. Οφείλουμε να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες και τις επιλογές κάθε ανθρώπου, ακόμα και αν είναι τα παιδιά μας. Θέλουμε να είναι ευτυχισμένα με τις δικές τους επιλογές, όχι με τις δικές μας».

Ενώ στην ερώτηση για το αν δικαιούνται οι ομοφυλόφιλοι να αποκτούν παιδί με υιοθεσία ή μέσω παρένθετης μητέρας, η Βίκυ απάντησε...

 «Το "δικαιούνται" δεν θα το κρίνουμε εμείς. Εμείς θα κρίνουμε το τι δικαιούται ο κάθε άνθρωπος να κάνει στη ζωή του; Δεν μας πέφτει λόγος. Από τη στιγμή που ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα, ο καθένας ας κάνει αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο. Ο ίδιος θα κρίνει αν το παιδί του είναι ευτυχισμένο μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες».


Πηγή: zappit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου