12/8/13

"Your Story" - Οι δικές μας ιστορίες!



Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, το Εθνικό Ινστιτούτο της Αυστραλίας ενάντια στην Ομοφοβία στην Εκπαίδευση (NICHE), έχει δημιουργήσει μία απίστευτα εύστοχη και συναισθηματική εκστρατεία με μία σειρά βίντεο που ονομάζεται "Your Story".Είναι μία προσπάθεια να συλλέξουν τις εκατοντάδες LGBTI καθημερινές ιστορίες όχι μόνο από τα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και από τις αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.



Κάθε βίντεο φιλοξενεί ένα άτομο το οποίο ταυτίζεται με ένα διαφορετικό γράμμα του LGBTQI. Μοιράζονται την προσωπική  ιστορία ανάπτυξής της ταυτότητας τους καθώς απεικονίζουν την αφήγηση τους σε έναν πίνακα.


Σε αυτό το βίντεο, ο Τόνι, ένα άτομο intersex, μοιράζεται μία εξαιρετικά ισχυρή ιστορία που απεικονίζει την επίπονη πορεία των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε αυτόν τον κόσμο, των οποίων τα σώματα και οι εμπειρίες δεν ταιριάζουν σε μια δυαδική δομή.Το παραπάνω βίντεο, μας βοηθάει ώστε να αναπτύξουμε μια πιο ευρεία κατανόηση του τι σημαίνει να είσαι intersex, μέσα από την προοπτική της τροχιάς της ζωής του Τόνι.

Αν η καμπάνια "Your Story" σας ιντριγκάρει, ανακαλύψτε και τις υπόλοιπες ιστορίες..

Πηγή : HUFFPOST GAY VOICES


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου