8/9/13

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Γυναικών Ερεσσού!


Το Sappho Women σας καλωσορίζει στη Σκάλα Ερεσού!

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Sappho Women σας παρουσιάζει το 13ο Διεθνές Γυναικείο Φεστιβάλ της Ερεσού, ένα μοναδικό γεγονός στο όμορφο, φιλικό προς τις γυναίκες σκηνικό της Σκάλας Ερεσού, Λέσβου.





Το Sappho Women αναπτύσσει πολλές δράσεις στοχεύοντας να κάνει τη διαφορά στον κόσμο της ισότητας και ορατότητας των γυναικών και πιστεύει πως η διοργάνωση αυτού του διεθνούς αναγνωρισμένου φεστιβάλ αποτελεί ζωτικό βήμα προς την υποστήριξη και προώθηση της ενότητας, αλληλεγγύης, ανεξαρτησίας και ευημερίας των γυναικών γενικότερα αλλά και των γυναικών του νησιού της Λέσβου ειδικότερα.

Το Διεθνές Γυναικείο Φεστιβάλ της Ερεσού είναι ένα μη κερδοσκοπικό γεγονός και γιορτάζει την ιστορία, τον πολιτισμό, τη δημιουργικότητα και ποικιλομορφία των γυναικών. Όλες οι γυναίκες είναι ευπρόσδεκτες, ασχέτως φυλής, ηλικίας, ενδιαφερόντων, εκφραζόμενου φύλου ή σεξουαλικότητας, είτε επισκέπτονται πρώτη φορά το νησί, είτε έχουν επισκεφθεί τη Λέσβο πολλές φορές στο παρελθόν.

Το φεστιβάλ είναι ένα διεθνές γεγονός με τοπικό αίσθημα. Αν και προσελκύει γυναίκες  καλλιτέχνιδες αλλά και απλές τουρίστριες από όλο τον κόσμο, λαμβάνει χώρα σε ένα όμορφο, ελληνικό παραθαλάσσιο χωριό. Αποτελεί ευκαιρία για συμμετοχή σε events, καινούριες φιλίες, δικτύωση, μάθηση νέων δεξιοτήτων, προβολή ταλέντων και πολλή διασκέδαση – με μια γεύση Ελληνικής λιακάδας και πολιτισμού εντελώς δωρεάν!

Στο φεστιβάλ συμπεριλαμβάνονται: Δύο συναυλίες από την AMiTY • Εναλλακτική Επίδειξη Μόδας • Προβολές ταινιών στο Θερινό Σινεμά Πάρτυ & DJsΕκθέσεις ’Εργων Τέχνης • Εκδρομές με το καραβάκι Santa Elena • Εργαστήριο Φωτογραφίας και παρουσίαση του ταξιδιωτικού οδηγού “A Girl’s Guide to Lesbos” από τη Τζέλη Χατζηδημητρίου • Δύο Φιλοζωϊκές δραστηριότητες για συγκέντρωση χρημάτων για τα αδέσποτα της Ερεσού • Πολλά εργαστήρια • Μωσαϊκή ΤέχνηΕλληνικοί Χοροί • Μαθήματα χορού Lindy Hop • Τοπικοί Περίπατοι Παιχνίδια και πάρτυ στην παραλία • Κολύμπι στο Βράχο!

Το Sappho Women θα ήθελε να ευχαριστήσει το Sappho Travel, τις επιχειρήσεις της Σκάλας Ερεσού και όσους μεμονωμένα έχουν υπάρξει μέρος ή έχουν υποστηρίξει το Διεθνές Γυναικείο Φεστιβάλ της Ερεσού στο παρελθόν και πιστεύει και εμπιστεύεται πως μπορεί να υπολογίζει στη συνέχεια αυτής της υποστήριξης!

Εκφράζουμε την τεράστια ευγνωμοσύνη μας προς τους χορηγούς μας, καθώς η οικονομική τους υποστήριξη έκανε για ακόμη μια φορά δυνατή την πραγματοποίηση του φεστιβάλ. Παρακαλείστε να επισκεφθείτε τις επιχειρήσεις τους κατά τη διαμονή σας στη Σκάλα Ερεσού.

Ευχόμαστε σε όλους τους επισκέπτες και συμμετέχοντες να περάσουν υπέροχα στη Σκάλα Ερεσού τις επόμενες δύο εβδομάδες!

Ιωάννα Σάββα & Wendy Jansen
Sappho Women - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου