1/9/13

Global Speak Out For Russia in Cyprus!

Η Κύπρος φωνάζει "ΒΟΗΘΕΙΑ", προκειμένου να ξορκίσει την ομοφοβία των Ρωσικών Αρχών και καλεί όλους εμάς να λάβουμε μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας προς την Ρωσική Πρεσβεία στην Κύπρο, φέρνοντας μαζί το κέφι και τη δημιουργικότητά μας, για να συμμετάσχουμε στην παγκόσμια εκστρατεία ‘Global Speak Out for Russia’ που ξεκίνησε από το Allout.org.



MOCK ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ !

4:30μμ: Συνάντηση στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
5:00μμ: Κύριος στόχος: Ρωσική Πρεσβεία
6:30μμ: Πορεία στο Κυπριακό Κοινοβούλιο
7:00μμ: PARTY! στην Πλατεία Φανερωμένης

-------------------------------- ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! --------------- ----------
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
- Παίρνουμε μια κωμική προσέγγιση σε ένα σοβαρό θέμα με τη διαμαρτυρία μας ‘Ρωσία Βοήθεια!’ προσποιόμενοι ότι είμαστε υποστηρικτές του ομοφοβικού νόμου! Γίνετε δημιουργικοί και σχεδιάστε το δικό σας πανό σας από την οπτική γωνία ενός παρανοϊκού ομοφοβικού! :)

Εδώ είναι μερικά παραδείγματα στα οποία καταλήξαμε :

" ΟΙ PUSSY RIOT ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΓΚΕΙ! ΡΩΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! "
" ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ I KISSED A GIRL .. & I LIKED IT! ΡΩΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! "
" Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΒΕΙ! ΡΩΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! "
" ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ! ΟΙ ΓΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΡΩΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! "
“ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ! ΡΩΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! "

- Φορέστε τη μάσκα ΠΟΥΤΙΝ! Μπορείτε να εκτυπώσετε, να αποκόψετε και να κάνετε τη δική σας ‘pop -art Πούτιν’ μάσκα . Είναι ακριβώς εδώ έτοιμη για εσάς! Δείτε το wall για την εικόνα :) Θα έχουμε επίσης κάποιες έτοιμες για την ημέρα.

- Φορέστε φωτεινά χρώματα!

ΠΟΥ;
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο : http://goo.gl/kiU6lb
Ρωσική Πρεσβεία : http://goo.gl/aAOC63
Πλατεία Φανερωμένης : http://goo.gl/WNOpCp

ΓΙΑΤΙ ;
Υποστηρίζουμε την παγκόσμια εκστρατεία ‘Global Speak Out for Russia’ που ξεκίνησε από το Allout.org! Οι άνθρωποι της Κύπρου λαμβάνουν θέση κατά των πρόσφατων ομοφοβικών νομοθετημάτων που έχουν θεσπιστεί στη Ρωσία. Ο νέος νόμος απαγορεύει κάθε δημόσια ΛΟΑΤ* έκφραση υπό την απειλή προστίμων και φυλάκισης . Οι πρώτοι άνθρωποι έχουν συλληφθεί για αυτό. " Εδώ είναι τι λέει το άρθρο 6.21 στην πραγματικότητα:

Προπαγάνδα είναι η πράξη της διανομής πληροφοριών μεταξύ ανηλίκων που: 1) έχουν ως στόχο την δημιουργία μη παραδοσιακών σεξουαλικών συμπεριφορών , 2) καθιστούν μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις ελκυστικές , 3) ισοδυναμούν την κοινωνική αξία των παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων με μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις , ή 4) δημιουργούν ένα ενδιαφέρον για μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις ."

Δείτε περισσότερα εδώ: www.policymic.com/articles/58649/russia-s-anti-gay-law-spelled-out-in-plain-english

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ;
Σύντομα οι ηγέτες του κόσμου θα συναντηθούν με τον Πρόεδρο Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμάς να ασκήσουμε πίεση. Όλα τα μέλη και οι υποστηρικτές του All Out σε παραπάνω από 20 πόλεις σε όλο τον κόσμο μιλούν για αγάπη και ισότητα στη Ρωσία - και θέλουμε να ενωθείτε μαζί μας εδώ στην Κύπρο!

Πάρτε μέρος στο # Russia4Love ‘Global Speak Out for Russia’ την επόμενη Τρίτη, 3 του Σεπτέμβρη!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;
Είμαστε όλοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τη ζωή και τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ* ατόμων στη Ρωσία. Όπως εσάς! Υποστηρικτές είναι το RainbowYouth Cyprus, Accept - LGBT Cyprus, Cyprus Fpa, Kuir Kıbrıs Derneği - Queer Cyprus Association, StopThe OppressivePowers και φυσικά All Out.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..
Εκδηλώσεις για το ‘Global Speak Out for Russia’: www.allout.org/en/russiaevents 

Thunderclap Global Speak Out: #Russia4Love: www.thunderclap.it/projects/3718-global-speak-out-russia4love


Πηγή: https://www.facebook.com/events/527798600625963/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου