8/9/13

Αντίο, φίλη Μαρία..

Σοκαριστήκαμε από την ξαφνική είδηση του θανάτου της φίλης μας, Μαρίας Χαράνη. Η Μαρία υπήρξε ενεργό μέλος της κοινωνίας μας υπέρ των LGBT δικαιωμάτων και κατά του φασισμού, με έντονη ακτιβιστική δραστηριότητα μέσω της Κίνησης “Απελάστε το Ρατσισμό”, του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και των σελίδων “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Φασισμός” και “Λέμε Όχι στη Χρυσή Αυγή” στο facebook. Δυστυχώς η Μαρία έδωσε τέλος στη ζωή της, μην αντέχοντας πλέον τα βάρη που της επιφύλασσε η ζωή.

Δεκάδες φίλοι, σύντροφοι και γνωστοί της εύχονται για το τελευταίο της ταξίδι στο προφίλ της στο facebook, μην μπορώντας ακόμη να πιστέψουν πως αυτός ο άνθρωπος, που διέθετε τόση αγωνιστικότητα και πάθος για ένα καλύτερο αύριο, αποφάσισε να προβεί σε αυτή την απονενοημένη πράξη.

Η ανακοίνωση του θανάτου της έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο τόσο από το left.gr, όσο και από τον ιστότοπο της Κίνησης  “Απελάστε το Ρατσισμό” (http://www.kar.org.gr/), όπου οι σύντροφοί της την αποχαιρετούν με συγκίνηση και με μια υπόσχεση...

"Μαρία μας, Μαράκι μας αγαπημένο, αντί για αντίο, δεσμευόμαστε και σου υποσχόμαστε ότι θα την αλλάξουμε τη ζωή, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγει το όνειρο μας αληθινό, ότι θα παλέψουμε για την ισότητα και την ελευθερία κι ότι θα νικήσουμε ό,τι κι αν γίνει!"

Πηγή: left.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου