3/10/13

Ο παππούς δεν μασάει τα λόγια του!

Όταν ο Chad μίλησε στην μητέρα του για την ομοφυλοφιλία του, σίγουρα δεν περίμενε ότι εκείνη θα τον διώξει από το σπίτι. Μέσα στην τραγικότητα της στιγμής όμως, ο Chad βρήκε στην αγκαλιά του παππού του την υποστήριξη και την αγάπη που τόσο είχε ανάγκη.



Γράφει λοιπόν ο παππούς στην κόρη του...

"Αγαπητή Χριστίνα,

Με έχεις απογοητεύσει ως κόρη. Έχει δίκιο που λες ότι έχουμε μία "ντροπή στην οικογένεια", αλλά κάνεις λάθος για το ποια είναι.

Το να διώξεις τον Chad από το σπίτι, απλά επειδή σου είπε πως είναι ομοφυλόφιλος, είναι το αποτρόπαιο της υπόθεσης. Είναι ενάντια στη φύση ο γονιός να αποκληρώνει το παιδί του.

Το μόνο έξυπνο που σε άκουσα να λες μέσα σόλο αυτό είναι ότι δεν μεγάλωσες το γιο σου να γίνει gay. Και βέβαια δεν το έκανες. Έτσι γεννήθηκε και δεν το επέλεξε, όπως ακριβώς δεν επέλεξε το να είναι και αριστερόχειρας. Ενώ εσύ επέλεξες να πληγώνεις, να είσαι στενόμυαλη και οπισθοδρομική. Και μιας και μιλάμε για το μεγάλωμα παιδιών, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να σου πω αντίο. Πλέον, έχω έναν θαυμάσιο (όπως το λένε και οι gay) εγγονό να μεγαλώσω και δεν έχω χρόνο για την άκαρδη και σκ..λα κόρη μου.

Όταν βρεις την καρδιά σου, πάρε μας τηλέφωνο."



Πηγή: gaytravel.com















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου