31/10/13

Δωρεάν Προσκλήσεις για παραστάσεις!!!

Το Proud Press  σας χαρίζει 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Elizadeth" αυτή την Παρασκευή (1/11)  και 3 διπλές προσκλήσεις για το έργο "Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική;" την Τρίτη (5/11). Και οι δύο παραστάσεις λαμβάνουν χώρα στον πολυχώρο Vault (Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός - Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός -Τηλέφωνα: 213 0356 472 / 694 2527 440).

Στείλτε μας μήνυμα με το ονοματεπώνυμό σας και την παράσταση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, είτε μέσω email στο webmaster.proudpress@gmail.com είτε στο προφίλ μας στο facebook https://www.facebook.com/webmaster.proudpress, προκειμένου να κερδίσετε τις προσκλήσεις.

Λίγα λόγια για το έργο "Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική;" 

Μια φορά ήταν η Αμερική… Ήταν πόθοι, έρωτες, επιθυμίες, επιτυχίες, προσδοκίες, συγκινήσεις, επιβεβαιώσεις. Ήταν όμως και λάθη, αποτυχίες, απογοητεύσεις ματαιώσεις, διαψεύσεις. Ήταν ναυάγια αλλά και διασώσεις. Ήταν δηλαδή η ζωή εκεί έξω και η ζωή εδώ, μέσα μας. Και ήταν μια φορά, δύο κοριτσάκια η Λίζα κι η Καίτη που γνωρίστηκαν στα οκτώ τους χρόνια και που εμείς θα ταξιδέψουμε μαζί τους ως τα 88 τους, αφού τίποτα δεν μπορούσε να τις χωρίσει. Ένα θεατρικό έργο-ορόσημο, μια πορεία σαν ταξίδι μακρινό, ένας κόσμος σαν την ίδια μας τη ζωή με το γέλιο της και με το δάκρυ της.

Λίγα λόγια για το έργο "Elizadeth"

Αθήνα 2015. Πέντε χρόνια μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και η ανεργία στον κλάδο των ηθοποιών έχει φτάσει στο 92%. Τα σήριαλ έχουν σταματήσει, το Εθνικό θέατρο το πήραν τα ΙΚΕΑ, η Λυρική και το Κρατικό γίναν Σουπερ Μάρκετ, οι πρωταγωνιστές του θεάτρου και της τηλεόρασης έγιναν σουβλατζήδες, καθαριστές, πλανώδιοι μουσικοί, λαχειοπώλες, κλπ για να επιβιώσουν.

Κι ενώ το ένα θέατρο κλείνει μετά το άλλο κι ελάχιστοι θίασοι πια έχουν καταφέρει να επιβιώσουν, ένας άντρας καλείται να συγκεντrώσει μια ομάδα ηθοποιών σε ένα μικρό θέατρο για να τους ανακοινώσει ότι θα ανεβάσουν τη Μαρία Στιούαρτ του Σίλερ. Μόνο που πρέπει να τους αποκαλύψει ότι το έργο θα ανέβει υπό τη μορφή μιούζικαλ και μάλιστα διασκευασμένο από μια ατάλαντη συγκεντρωτική συγγραφέα, που όλοι τους σιχαίνονται και που βρήκε έναν φιλοβασιλικό σύλλογο για να χρηματοδοτήσει την παράσταση της. Θα καταφέρει να τους πείσει να συμμετάσχουν στο “τερατούργημα” της και με πιο τίμημα; Είναι η οικονομική κρίση και η ανέχεια αρκετή για να ξεπουληθούν καριέρες, ήθη και αρχές;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου