2/10/13

H Björn Borg στηρίζει τα lgbt δικαιώματα στη Ρωσία!


Bjorn Borg sneaks in Rainbow ad in Moscow Times
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ 26 Σεπτεμβρίου 2013: Το σουηδικό εμπορικό σήμα μόδας Björn Borg ανοίγει για online αγορές στη Ρωσία. Η έναρξη διαφημίζεται με μια πλήρη σελίδα στην εφημερίδα Moscow Times, τη μεγαλύτερη αγγλόφωνη καθημερινή εφημερίδα της Ρωσίας, όπου απεικονίζεται ένας σωρός από μονόχρωμα εσώρουχα στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

"Ανοίγουμε ηλεκτρονικό κατάστημα στη ρωσική αγορά. Η πρώτη μας διαφήμιση είναι ένας τρόπος για εμάς να προσεγγίσουμε όλους όσους την επηρεάζουν. Η Björn Borg ως εμπορικό σήμα ήταν ανέκαθεν υπέρ της ισότητας σε όλα τα επίπεδα. Είναι ανθρώπινο δικαίωμα να αγαπά κανείς και να κάνει έρωτα με όποιον κι αν επιλέγει και θέλουμε αυτό να το αναδείξουμε μέσω της διαφήμισής μας σήμερα στην εφημερίδα Moscow Times", σχολιάζει η Lina Söderqvist, Διευθύντρια Marketing της Björn Borg.



Το online κατάστημα της Björn Borg στη Ρωσία μπορεί κανείς να το επισκεφθεί στο www.bjornborg.ru.

Τα προϊόντα της Björn Borg εκτός από τη Ρωσία, μπορεί κανείς να τα αγοράσει και σε ηλεκτρονικά καταστήματα στη Σουηδία, τη Δανία, την Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, το Βέλγιο, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Οι υπόλοιπες χώρες μπορούν να βρίσκουν τα προϊόντα της εταιρείας στο bjornborg.com.


Πηγή: news.cision.com/bjorn-borg




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου