27/3/15

Dolce & Gabbana: Όχι στα συνθετικά παιδιά!!!!

Χαμός στο διαδίκτυο από τα ομοφοβικά σχόλια των διάσημων μόδιστρων Dolce & Gabbana κατά τη διάρκεια συνέντευξής τους στο ιταλικό περιοδικό Panorama. Συγκεκριμένα, οι ιδρυτές του brand name Dolce & Gabbana, όντας οι ίδιοι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι και πρώην ζευγάρι στη ζωή, φαίνεται να δήλωσαν ότι είναι ενάντια στην παιδοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς η οικογένεια είναι μία...η παραδοσιακή!

Συγκεκριμένα είπαν τα εξής:

"Είμαστε ενάντια στις gay υιοθεσίες. Η μόνη οικογένεια είναι η παραδοσιακή. Λέμε όχι σε απογόνους που είναι προϊόν χημικών παρεμβάσεων (chemical offsprings), συνθετικά (synthetic children), καθώς και στις παρένθετες μητέρες  (rented uterus = ενοικίαση μήτρας). Η ζωή έχει τη δική της φυσική ροή και κάποια πράγματα δεν θα πρέπει να τα αλλάζουμε. Τα παιδιά θα πρέπει να προέρχονται από μία πράξη αγάπης. Γεννιέσαι από μία μητέρα και έναν πατέρα ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να είναι."
Μένουμε έκπληκτοι από την ομοφοβία που φωλιάζει μέσα τους...φαίνεται πως η ετεροκανονική προπαγάνδα έχει δυστυχώς αλλοιώσει αρκετά την σκέψη και τον λόγο τους. Έχουμε πολλές φορές μιλήσει για την εσωτερική ομοφοβία που έχουμε μέσα μας ως lgbtqi άτομα, η οποία συχνά πυκνά μας κατευθύνει στο να αυτολογοκρινόμαστε, στο να αυτοπεριθωριοποιούμαστε και στο να παραιτούμαστε από τα βασικά και θεμελιώδη δικαιώματά μας. 

Είναι δείγμα των ευφυών ανθρώπων να αναζητούν και να αμφισβητούν συνεχώς το κάθε θέσφατο, το κάθε τι δεδομένο, τις αυθεντίες, τους νόμους, τους κανόνες και τις κυρίαρχες ιδέες. Δυστυχώς οι κύριοι αυτοί, έχοντας την συγκεκριμένη άποψη, δεν μπήκαν ποτέ στον κόπο να ρωτήσουν, να ακούσουν και να συζητήσουν πάνω σε διαφορετικά επιχειρήματα και απόψεις, ώστε να μπορούν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα. Το χειρότερο είναι ότι οι δυο τους αποτελούν δημόσια πρόσωπα και ο λόγος τους ακούγεται σε όλες τις γωνιές της γης...και όντας οι ίδιοι ομοφυλόφιλοι, αφαιρούν το επιπλέον χαρτί της δυναμικής διεκδίκησης των ισότιμων δικαιωμάτων από τα lgbtqi κινήματα, μιας και μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι..."αφού κι εσείς οι ίδιοι δεν το θεωρείτε σωστό, εμείς γιατί να το θεωρούμε!"

Τα επιχειρήματα ποικίλα....από το γεγονός ότι ο θεσμός της οικογένειας είναι διαρκώς μεταβαλλόμενος μέσα στους αιώνες, ξεκινώντας από τη μητριαρχική δομή των κοινωνιών, περνώντας στην "παραδοσιακή οικογένεια" και εν συνεχεία στη σύγχρονη μονογονεϊκή (τα δημογραφικά στοιχεία στις δυτικές χώρες είναι αδιάψευστα)...από το ότι δυστυχώς δεν είναι όλα τα παιδιά καρπός της αγάπης των βιολογικών γονιών τους (απόδειξη τα χιλιάδες ορφανά, οι εκτρώσεις, τα παιδιά που κακοποιούνται, τα παιδιά που πωλούνται σαν κουτάβια παράνομα σε τρίτους κλπ)....το ότι η ζωή έχει τη δική της φυσική ροή και άρα όλα τα ανθρώπινα τεχνολογικά επιτεύγματα που παρεμβαίνουν σε αυτή να τα πετάξουμε στα σκουπίδια (μήπως να πετάξουμε και τα φάρμακα; γιατί όχι αφού η ζωή έχει ένα φυσιολογικό τρόπο να περιορίζει τον πληθυσμό της γης με τις αρρώστιες!!!! Ας αποβάλλουμε τότε από τη ζωή μας και τα αυτοκίνητα, τα αεροπλάνα και τα πλοία, αφού η ζωή μας έδωσε πόδια για να περπατάμε μόνο!!)...αστεία πράγματα!!!

Ο 'Ελτον Τζον φαίνεται να πήρε αμέσως το λόγο μέσω των κοινωνικών δικτύων, όντας φανερά εκνευρισμένος...

"Πώς τολμάτε να αποκαλείτε τα παιδιά μου συνθετικά!!!", ενώ δήλωσε ότι δεν θα ξαναφορέσει ποτέ ξανά τα ρούχα των D&G, ξεκινώντας το #BoycottDolceGabbana.

Φυσικά, ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει τη δική του άποψη, ωστόσο θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα (όπως αυτό της οικογένειας) δεν (θα έπρεπε να) επηρεάζονται από απόψεις, κοινοβούλια, διατάγματα, βουλεύματα, τροπολογίες, προκαταλήψεις κλπ κλπ. Η ευτυχία δεν είναι διαπραγματεύσιμη όπως και η αξιοπρέπεια!!!!!


Πηγή: forbes.com








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου