19/11/15

Γιακουμάτος: 50% γεννιούνται ομοφυλόφιλοι 50% είναι επίκτητο

Τι και αν η επιστημονική κοινότητα πασχίζει δεκαετίες τώρα να βγάλει ένα συμπέρασμα, διεξάγοντας άπειρες μελέτες, με διαχρονική συμμετοχή πολυάριθμων lgbtqi ατόμων παγκοσμίως....ομοφυλόφιλος γίνεσαι η γεννιέσαι; Φαίνεται ότι ο φωτεινός παντογνώστης και λαμπρός υπερεπιστήμονας Γεράσιμος Γιακουμάτος γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια την απάντηση, την οποία ήρθε η ώρα να την μοιραστεί και μαζί μας, μιας και πλέον οι άνθρωποι είναι αρκετά έτοιμοι να την ακούσουν.

Απολαύστε τον...



«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους. Είναι δικό τους θέμα. Είμαι υπέρ του συμφώνου συμβίωσης, αλλά είμαι κατά των ομοφυλόφιλων, με την έννοια ότι δεν θα το επέλεγα ποτέ. Επιλέγει κανείς αν είναι ομοφυλόφιλος ή όχι. Το 50% των ομοφυλόφιλων γεννιούνται με 50% οιστρογόνα παραπάνω και δεν μπορούν να το αποφύγουν, είναι η μοίρα τους. Το άλλο 50% είναι επίκτητοι. Όπου σταδιακά, έχει οιστρογόνα 40% και από τη ζωή που κάνει, η μαμά να του φοράει τα ρουχαλάκια του, το αγοράκι να το κάνει κοριτσάκι ντυμένο, αυτός γίνεται, είναι επίκτητος. Έχω κάνει έρευνα σε 3000 ομοφυλόφιλους στο Αιγινήτειο να δούμε αν είναι επίκτητοι».

Κύριε Γιακουμάτε μας, πού μπορούμε να παρκάρουμε τα παραπανίσια οιστρογόνα μας, μπας και δούμε μιαν άσπρη μέρα βρε αδερφέ....εεεε αδερφή.....εεε απ'αυτό τέλοσπάντων!

Να ρωτήσουμε....για τις λεσβίες έχετε κάνει μελέτη αντίστοιχου βεληνεκούς στο Αιγινήτειο;

Μήπως να ανταλλάξουμε μεταξύ μας οι λεσβίες και οι ομοφυλόφιλοι την επιπλέον τεστοστερόνη με τα παραπανίσια οιστρογόνα να ρθούμε ίσα βάρκα ίσα πανιά;

Και οι τρανς; Αυτοί μάλλον θα είναι το μπαλαντέρ. Θα μπορούν να ανταλλάσσουν ό,τι θέλουν με όποιον θέλουν. Τυχεροί!



- Ε Λ Ε Ο Σ !!!-













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου