25/11/15

Ο φαρισαϊσμός και ο φασισμός των ΜΜΕ ενίοτε βρίσκουν τον δάσκαλό τους!

Όταν ο Λιάγκας και ο κάθε Λιάγκας εκφράζει on camera τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο ένα παιδί μπορεί να μεγαλώσει φυσιολογικά μέσα σε μία lgbtqi οικογένεια, διαχέοντας στερεότυπα και προκαταλήψεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ασκώντας κριτική ως ειδήμων χωρίς ταυτοχρόνως να παρουσιάζει την γνώμη τόσο των εμπλεκόμενων μελών μιας τέτοιας οικογένειας όσο και αυτή των ειδικών επιστημόνων, τότε αυτό λέγεται σαβουρο-δημοσιογραφία του τύπου "είπαμε και μια βλακεία για να περάσει η ώρα"!


Όταν όμως έρχεται η ώρα κάποιος...όπως ο Φώτης Σεργουλόπουλος...να ορθώσει ανάστημα σε αυτή τη συστημική προσπάθεια σαβουροποίησης της κοινωνίας μας και στοχοποίησης συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, τότε ο "ξερόλας"  τα μαζεύει....ανασκουμπόνεται και υποχωρεί, αντιλαμβανόμενος ότι αυτή τη φορά η "βρωμιά" του δεν θα περάσει, το ρεζιλίκι του είτε on είτε off camera τον αναγκάζει να καταχωνιαστεί πίσω στην τρύπα του....




«Θέλω να σας πω ότι το παιδί μου μεγαλώνει πολύ φυσιολογικά γιατί είχες μία απορία πριν από δύο χρόνια. Δεν έχω έρθει δύο χρόνια στην εκπομπή, με πείραξε πάρα πολύ, νομίζω ότι με προσέβαλες. Αναρωτήθηκες αν θα μεγαλώσει φυσιολογικά το παιδί μου κάτι που δεν θα έκανες σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ενός παιδιού που γεννιέται. Με πείραξε γιατί κατ' επέκταση θεωρείς και μη φυσιολογική και τη δική μου ζωή. Δηλαδή θεωρείς ότι ένα παιδί δεν θα μεγαλώσει φυσιολογικά γιατί ο πατέρας του δεν έχει μια φυσιολογική ζωή»

[...]

«Μάλιστα, αναρωτήθηκες και με ποιο τρόπο έγινε η σύλληψη αυτού του παιδιού. Είναι ορισμένα πράγματα που πιστεύω ότι όταν είμαστε στην τηλεόραση δεν αναφερόμαστε τόσο ανοιχτά όπως σε έναν καναπέ. Σαν εμένα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι τόσο ειλικρινείς και μεγαλώνουν τα παιδιά τους και δεν έχεις αναρωτηθεί. Και τους ξέρεις όλους αυτούς, και τους έχεις φέρει απέναντί σου, ανθρώπους που έχουν την ίδια ζωή με μένα. Πιστεύω ότι η έκφραση της φυσιολογικότητας είναι μια έκφραση η οποία είναι λίγο έντονη».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου