3/11/15

Εισαγωγή μαθήματος «Φορολογικής Συνείδησης» στα σχολεία!!!

Μαθαίνουμε από σχετική συνέντευξη του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδη, στην εφημερίδα «Αυγή της Κυριακής» ότι υπάρχει στα σκαριά συνεργασία με τον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ώστε να εισαχθεί στη σχολική χρονιά του 2016 το μάθημα "Φορολογική Συνείδηση".

Βέβαια όταν η lgbtqi κοινότητα και άλλοι φορείς υγείας και εκπαίδευσης μιλούν για την αναγκαιότητα της εισαγωγής ειδικού μαθήματος για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών από μικρή ηλικία και για την εξοικείωσή τους με έννοιες όπως ταυτότητα φύλου, ισότητα φύλων, σεξουαλικότητα, κοινωνικά πρότυπα και άλλα, ώστε να εξαλειφθούν τα ταμπού και τα ρατσιστικά - σεξιστικά στερεότυπα, οι εκάστοτε κυβερνήσεις είτε σφυρίζουν αδιάφορα είτε παραπέμπουν στον αυστηρό και μη-ελαστικό προϋπολογισμό του Κράτους (λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν). Ωστόσο, όταν πρόκειται για φόρους και πολιτικές υπέρ των εισπρακτικών μηχανισμών....ως δια μαγείας...λεφτά τελικώς υπάρχουν!!!!!!!

Η τροποποίηση του σχολικού προγράμματος και των μεθόδων εκπαίδευσης, ώστε να εμφυσήσουν παιδεία, ήθος και αγάπη για τη γνώση, τον άνθρωπο και τη φύση δεν αποτελεί πρωταρχικός στόχος! Αστεία πράγματα, γιατί στη σύγχρονη πραγματικότητα σημασία έχει το χρήμα και πώς θα το αρπάξουμε...και όλα αυτά από ανθρώπους που στο παρελθόν δήλωναν "αριστεροί"!!!!

'Έλεος, κύριοι....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου