20/12/15

22 & 23 Δεκεμβρίου Ραντεβού στη Βουλή!

Ήρθε η ώρα να κάνουμε το λόγο μας πράξη και να στηρίξουμε το νομοσχέδιο για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια με τη φυσική μας παρουσία στη Βουλή των Ελλήνων. Να διαψεύσουμε όλους εκείνους που μιλούν για περιθωριακούς, διεστραμμένους, σεξουαλικά σε παρεκτροπή, μη φυσιολογικούς, καμήλες, gay όργια και τα συναφή ότι είμαστε απλοί άνθρωποι με όνειρα, φιλοδοξίες και συναισθήματα όπως όλος ο κόσμος. Είμαστε οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και θέλουμε το πιο απλό πράγμα...αξιοπρέπεια!!

Δεν θέλουμε να διαταράξουμε την οικογενειακή σχέση κανενός! Δεν θέλουμε να επιβάλλουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής σε κανέναν! Ζητούμε μόνο εμείς οι ίδιοι που επιλέγουμε να κάνουμε διαφορετικού τύπου οικογένειες, καθώς και τα μέλη αυτής της οικογένειας, να αναγνωρίζονται ισότιμα από τον Νόμο, ώστε να προστατευόμαστε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως όλες οι οικογένειες ετεροφυλόφιλων στην Ελλάδα.


Δεν ζητάμε την άδεια να κάνουμε οικογένειες!!! Οι οικογένειες αυτές υφίστανται και μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζονται, διότι αποτελούν επιλογή των ανθρώπων του ίδιου φύλου που αγαπιούνται. Μιλάμε για βαθιά ειλικρινή αγάπη, που δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι απειλή για κανένα Κράτος, κανένα πολίτη και για καμία άλλη οικογένεια. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας το απαγορέψει!!  Το ελληνικό Σύνταγμα θεωρεί ότι είναι θεμελιώδες δικαίωμα του κάθε πολίτη η οικογενειακή ευτυχία. Ζητάμε, λοιπόν, από την Πολιτεία να αποκαταστήσει το Κράτος Δικαίου και να εφαρμόσει το ελληνικό Σύνταγμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ξεκάθαρη η νομική αναγνώριση των οικογενειών μας!! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο!!!

Γι'αυτό ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί την ημέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου!!!!

Η σελίδα της πρόσκλησης στο facebook βρίσκεται εδώ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου