7/12/15

Η Ναταλία Γερμανού βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Η Ναταλία Γερμανού μέσω της τηλεοπτικής της εκπομπής "Namaste" πήρε το θάρρος να επικρίνει τόσο τον Φαήλο Κρανιδιώτη (διαβάστε σχετικό μας άρθρο εδώ) όσο και τον Βασίλη Καρρά για τα ακραία ομοφοβικά τους σχόλια.

Έθεσε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, διότι άλλο η διαφορετική άποψη, έστω και αστοιχείωτη και παντελώς λανθασμένη και άλλο οι χυδαιότητες και τα χαμηλού επιπέδου φρασεολόγια της δήθεν μαγκιάς και της κατά τ'άλλα ευέξαπτης ετεροκανονικής ματσίλας!!«Αυτό που νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει ο κύριος Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ότι τα σχόλια που δέχτηκε δεν είναι για την άποψή του αν του αρέσουν οι ομοφυλόφιλοι ή δεν του αρέσουν ή αν τους προτιμά σε χαμηλή φωτιά βραστούς ή ψητούς με πατάτες... δεν είναι εκεί το πρόβλημά μας. Όλοι όσοι θυμώσαμε πάρα πολύ με αυτή την ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του ήταν η γλώσσα η οποία χρησιμοποίησε δύο μέρες μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα γράφοντας τη φράση "τι φταίμε να τρώμε στη μάπα την αξύριστη χήρα του", μιλώντας για τον σύντροφο του εκλιπόντως, εξαιρετικό ηθοποιό και αξιοπρεπέστατο άνθρωπο, τον Κώστα Φαλελάκη. Χρησιμοποιεί τη λέξη "χυδαιότητα" για τα σχόλια που του έγραψαν όταν εκείνος πρώτος έκανε λάβαρο τη χυδαιότητα. Η χυδαιότητα δεν έχει φύλο».

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε και στον Βασίλη Καρρά, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα, αναφερόμενος στους ομοφυλόφιλους, μίλησε για "πρόβλημα" και πρότεινε να αποκαλυφθούν ώστε να γνωρίζει ο κόσμος ποιους έχει δίπλα του. Η Ναταλία, αφού τραγούδησε το "Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις", σημείωσε:

«Μου είναι πολύ αγαπητός, αλλά όταν άκουσα τη λέξη "πρόβλημα" η σπονδυλική μου στήλη έκανε λίγο τζζζ... Δεν πιστεύω ότι εννοούσε ότι είναι πρόβλημα. "Να ξέρουμε ποιους έχουμε δίπλα μας", εναλλακτικά μπορούμε να τους βάζουμε στάμπα, πώς έκαναν στους Εβραίους... Λίγο να ηρεμήσουμε».


Πηγή: zappit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου