17/12/15

Ο Φαήλος αποκαλύπτει: Η διαφορετικότητα είναι εχθρός του συστήματος!

Για όσους δεν είδαν την εκπομπή του Μπογδάνου στις 10/12 και για όσους την είδαν, αλλά δεν αντιλήφθηκαν τι ακριβώς είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, σας την κοινοποιούμε, προκειμένου να επιστήσουμε την προσοχή στα λεγόμενά του, ιδιαιτέρως αυτά περί συστήματος και των ανθρώπων που αυτό επιθυμεί να υπάρχουν υπό τη σκέπη του....

Η συζήτηση ξεκινάει στο 58 λεπτό, ενώ τα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά σχόλιά του, για τα οποία σας κοινοποιούμε το βίντεο, ξεκινούν στο 1:08:55.





"Διότι το Κράτος έχει όχι απλά υποχρέωση, έχει καθήκον να αποφασίσει τι ανθρώπους θέλει να βγάλει."



Αν δεν το καταλάβατε, ο κύριος Κρανιδιώτης, που είναι από τα πολύ σημαντικά στελέχη της (τέρμα) δεξιάς πλευράς της Νέας Δημοκρατίας, αυτοπροσδιορίζεται ως (βαθύ) Κράτος και μας εξομολογείται το πως σχεδιάζουν τα καλούπια που θέλουν να μας επιβάλλουν!! Το σύστημα σχεδιάζει τον μηχανισμό και "παράγει" τους πολίτες που το εξυπηρετεί καλύτερα! Οτιδήποτε άλλο απορρίπτεται...είναι εκτός πλάνου. Όπως είπε και κάποιο άλλο στέλεχος του συστήματος τελευταία..."Φτύστε τους! Μην τους αφήσετε να σηκώσουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!!!!"

Το σύστημα κινδυνεύει από εμάς, γιατί δεν είμαστε "παιδιά"του, κι επομένως δεν είμαστε by default κατευθυνόμενοι...είμαστε ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες και θέλουμε εμείς να ορίζουμε τη ζωή μας, την ευτυχία μας, τις αξίες και τα πιστεύω μας....και το χειρότερο όλων....η ελευθερία μας μπορεί να γίνει μεταδοτική!!!...να ενημερωθούν για αυτή και άλλες κοινωνικές ομάδες...και αυτό δεν το θέλουν, γιατί τότε θα καταρρεύσει ο μηχανισμός ελέγχου, με τον οποίο μας διαχειρίζονται....

Γι'αυτό ακριβώς το λόγο μας συκοφαντούν με το χειρότερο τρόπο, παραπληροφορούν τον κόσμο με χυδαιότητες και ψέμματα, χρησιμοποιώντας μέχρι και τον "φόβο Θεού", προκειμένου να αποτρέψουν τον κόσμο να έρθει σε επαφή μαζί μας και να μας κατανοήσει.

Διαβάζουμε στο euro2day ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει χωριστεί στα δύο (πάλι καλά!) εξαιτίας της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, όπου μαντέψτε ποιοι από τους τέσσερις υποψηφίους βρίσκονται σε κάθε πλευρά....

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάσσονται υπέρ, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνις Γεωργιάδης διαφωνούν, γι’ αυτό τον λόγο δεν πρόκειται να τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας και οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν κατά συνείδηση το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Όπως φαίνεται λοιπόν, μπορεί ένας κούκος να μην φέρνει την άνοιξη, ωστόσο αρκεί ένα μεγαλοστέλεχος να δώσει κατεύθυνση στην πλευρά που επηρεάζει, ώστε τα ανθρώπινα δικαιώματα να παραμένουν όνειρα θερινής νυχτός!

Αυτό που εμείς μπορούμε να κάνουμε είναι να μιλάμε, να αντιδράμε, να ενώνουμε τις φωνές μας, ώστε να γίνουμε πολλοί κούκοι και κάποια στιγμή....αυτή η τιμημένη Άνοιξη, θέλει δεν θέλει, θα σκάσει μύτη! Η αρχή έγινε με τον επικήδειο λόγο του Κώστα Φαλελάκη και τις δημόσιες αντιδράσεις διάφορων προσωπικοτήτων ενάντια στα ομοφοβικά σχόλια του Φαήλου Κρανιδιώτη...τώρα είναι η σειρά μας!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου