25/1/16

Το 1ο σύμφωνο του Καμίνη.

Το πρώτο σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλου ζευγαριού υπέγραψε με ενθουσιασμό ο Δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης και θέλησε να το ανακοινώσει μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Άντε και στον πρώτο σας πολιτικό γάμο, κύριε Καμίνη!!!!




Ελπίζουμε το ζευγάρι, ένας 66χρονος γιατρός και ένας 60χρονος εκπαιδευτικός, να είναι γουρλίδικο και για μας τους υπόλοιπους. Ευχόμαστε να είναι πάντα αγαπημένοι και καλότυχοι!

Πέρα όμως από τις ευχές, η συγκεκριμένη είδηση, καθώς και οι επόμενες αντίστοιχες που θα ακολουθήσουν, θα συντελέσουν στην κατάρρευση της παραπληροφόρησης που κυριαρχεί ότι οι ομοφυλόφιλοι ενδιαφέρονται μόνο για σεξουαλικά όργια, ότι το πάθος τους τους καθιστά ανίκανους να αγαπήσουν και να εκτιμήσουν την συντροφικότητα, όπως επίσης και ότι είναι κάτι "παρδαλοί" ή "party-animals" ή "περίεργοι" και όχι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, επιστήμονες, δάσκαλοι, αδέρφια, φίλοι και γείτονες.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και όσο τέτοιες ειδήσεις θα κυριαρχούν στα ΜΜΕ, τόσο ο κόσμος θα την αντιλαμβάνεται και θα την αγγαλιάζει.  Γιατί όσο και διαφορετικοί και να είμαστε, όλοι μας έχουμε όνειρα, αξιοπρέπεια και δικαίωμα στην ευτυχία!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου